Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Model EN94 z PC 2009 a obecne standardy
Sawi:
Tak apropo to lokomotywa nie lata tylko jeździ po szynach. Przykro mi, ale takie są fakty. No chyba, że chodzi o te z bajek jak np Emma he he. A co do tematu Maciek wtorek już tuż tuż więc działaj :).
skbart:
--- Cytat: macius5991 w 04 Marca 2012, 22:26:00 ---Co "lata"? EN94? Tak. Ale z fotografowaniem na tekstury jest problem takiego typu, że stoją na stacjach około 30 sekund i rura dalej w trasę. Tylko na stacjach końcowych stoją dłużej. Chyba, że byś się z kimś wybrał. Na Warszawę Zachodnią WKD przykładowo. Ktoś stoi na peronie I (WKD) i robi zdjęcie czoła (można łatwo zejść na tory, peron ma około 30 cm) a ktoś obrabia bok z peronu II dla pociągów podmiejskich jadących na wschód. Tak to sobie obmyśliłem ostatnim razem.
--- Koniec cytatu ---
Nie trzeba jechać do samego Grodziska, są takie co jadą tylko do Komorowa i tam też stoją około 15 minut na zmianę kierunku.
Pomysł z Zachodnim moim zdaniem nie jest najlepszy, abstrahując od tego że będą Cię ścigać SOKiści to jest to zabieg mocno niebezpieczny.
Matjag556:
Jutro postaram się jechać na zachodni i po robię fotki. Zrobię fotki boku na 100%, Ty możesz zając się czołem.
skbart:
Można porobić ale ja bym poczekał z miesiąc, nie długo będą je myć. zawsze na wiosnę robią generalne mycie. Zimą tylko je opłukują.
Matjag556:
skbart ma racje poczekajmy do wiosny i porobimy bo takie usyfione do symulatora dawać to wstyd. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej