Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Model EN94 z PC 2009 a obecne standardy
JONIN_EZT:
Większy pożytek z tych EN94 by był gdyby sprzedali jakimś miłośnikom. Niedość, że by zyskali więcej kasy, bo pewnie by poszły drożej niż po cenie złomu, to jeszcze by mogli brać kasę za dostęp jednostki do ich infrastruktury przy przejazdach specjalnych, no ale co spółka to mądrzejsi są. Tak samo było z ET22-001. Zaraz jak nie już z Bipami. Szkoda, że nikt o to nie dba. No ale dobra styka z tym OT.
Krzysiek626:
--- Cytat: Loui w 01 Marca 2012, 22:47:17 ---Marne szanse na zostawienie, chociaż kto wie.
a) Brak miejsca gdzie mogła by stać
b)Brak możliwości uruchomienia ze względu na zmienione napięcie
--- Koniec cytatu ---
Jak w każdym przypadku chodzi o kasę. Miejsce trzeba opłacić, ale skład powinien na to zarobić. Pewnie jest możliwe postawienie EN94 na tory ZTM Warszawa, nie ma kłopotu z napięciem.
MaciejM:
Hmm... na Woli lub Mokotowie (mówię o zajezdniach) jest możliwość. Wiem, że na Mokotowie jest tor, gdzie stoją jakieś wraki czy spalone wagony. Jak już się teoretycznie zgodzą, to w grę wchodzi jeszcze transport. Ale znów zaczynamy gdybać. Niewątpliwie należałoby zostawić chociaż jeden eksponat muzealny. Jak już wspomniałem postaram się czegoś dowiedzieć w najbliższy wtorek.
skbart:
A pro po WKD, może by porobić zdjęcia takiego cuda. Jak go sprzedadzą to zaraz go przemalują i pamięć zaginie.
Może ktoś, kiedyś się pokusi żeby nałożyć teksturę.
http://www.wkd.com.pl/index.php/pl/news/full/200
Quark-t:
--- Cytat: adsim w 01 Marca 2012, 21:23:07 --- a po drugie, nie ma gdzie tym jeździć.
--- Koniec cytatu ---
Ja to widzę inaczej - dawniej były problemy z AI i model nie prezentował się rewelacyjnie, więc nie tworzono trasy pod niego ;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej