Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Mogę zrobić każde nagranie rozmów przez radio-propozycja dla twórców scenerii.
sektor 77:
--- Cytat: matek123 w 17 Czerwca 2012, 20:05:46 ---Przed chwilą zacząłem wpisywanie dźwięków dla Bałtyku. Przerobiłem już wjazd do Alkowic.
--- Koniec cytatu ---
Minęło już troszkę czasu, więc chciałbym zapytać czy pojawi się któregoś dnia w publikacjach sceneria z tymi nagraniami? Przy okazji pozdrawiam ;)
matek123:
Nie miałem dostępu do maszyny przez miesiąc. Betatesterzy wyłapali kila błędów i je w najbliższym czasie naprawię.
Dodano: 08 Sierpnia 2012, 13:20:35 Eventy od dźwięków są już gotowe. Teraz pozostały jeszcze małe poprawki scenerii.
Tomaszek_Łódź:
@Matek123, powiedz jak ci idzie praca nad wstawianiem nagrań jeśli możesz. Ja ze swojej strony chciałem powiedzieć, że się nie obijam. Przedwczoraj skończyłem i wysłałem koledze @MasterYoda nagrania. Tutaj podziękowania dla kolegi @AR0M4N za użyczenie głosu do dialogu. Jakby co, ciągle służę wraz z @Sektorem77 tworzeniem nagrań rozmów radiowych i zapowiedzi stacyjnych. Chciałem jeszcze spytać co z nagraniami do scenerii Drawinowo (proszę o wypowiedzenie się osoby zamawiajacej te nagrania).
matek123:
Eventy do dźwięków już skończyłem. Po wydaniu SP1 przepiszę eventy do poprawionego scenariusza.
MasterYoda:
Może taka moja propozycja. @Tomku jako koordynator tego "projektu" może mógbyś dodawać do paczki z dzwiękami dla poszczególnych "klientów" umieszczać *.txt z informacją na temat kto i jako kto udzielił głosu w nagraniach. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej