Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Mogę zrobić każde nagranie rozmów przez radio-propozycja dla twórców scenerii.
AtapiCl:
--- Cytat: sektor 77 w 17 Czerwca 2012, 18:49:43 ---@ZiomalCl - mój tok rozumowania jest na dobrym poziomie i proszę nie odnoś się młody człowieku do poziomu mojej inteligencji oficjalnie na tym forum. Odpowiedziałeś mi na pytanie jako przedstawiciel administracji, ale tak na prawdę nic z tego nie wynika.
--- Koniec cytatu ---
Nie odnoszę się do Twojej inteligencji, tylko do Twojego zarzutu jakoby jesteśmy alfą i omegą i wiemy wszystko, co ludzie kiszą na dyskach. I to jest właśnie ten błędny tok rozumowania. Takich rzeczy trzeba pilnować, a nie potem pisać że to żart.
sektor 77:
Właśnie o to chodzi, że ja nic nikomu nie zarzucam :) tylko chodzi mi o to, gdzie lub do kogo trafiły - a były te prace robione tylko i wyłącznie na potrzeby (zamówienia) konkretnych scenerii. Ja nie chce żadnego konfliktu - tylko zwykłej, ale konkretnej odpowiedzi.
Tomaszek_Łódź:
Pewne osoby zamawiające pamiętam, ale nie chce tutaj nikomu nic wytykać na forum. Mam nadzieję, że osoby te same "przypomną sobie" o swoich zamówieniach. Tak poza tym @Sektor masz rację, nie widzę również sensu cokolwiek robić, skoro nikt potem tego nie wykorzystuje. Poczekam jeszcze kilka dni, może jednak ktoś coś z tego zrobi, jak nie będzie odzewu, zamknie się temat i tyle. Po co te niepotrzebne dyskusje?
matek123:
Przed chwilą zacząłem wpisywanie dźwięków dla Bałtyku. Przerobiłem już wjazd do Alkowic.
Tomaszek_Łódź:
@matek123, i tak trzymać:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej