Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Mogę zrobić każde nagranie rozmów przez radio-propozycja dla twórców scenerii.

<< < (29/55) > >>

matek123:
Cześć. Jeżeli chcesz pomóc, żeby względnie szybko ukazały się dźwięki, to za pomocą podglądu terenu pospisuj przybliżone współrzędne miejsc emisji dźwięku, to wtedy była by robota na jeden wieczór.

Tomaszek_Łódź:
Ja nie pamiętam komu to wysyłałem, z całą pewnością były to dwie, może trzy osoby, które zamawiały konkretne nagrania do konkretnych scenerii. Osoby te także zobligowały się do umieszczenia nagrań w sceneriach.

sektor 77:
No...to co tą są za żarty ? Ja jako zwykły user nie posiadam możliwości do zobaczenia przeprowadzanych testów, oprócz własnych. W tej chwili oczekuję odpowiedzi od administracji, która musi wiedzieć wszystko co się dzieje i nadczym się pracuje. To jest chyba jakiś żart z ludzi, którzy poświęcają własne umiejętności i czas na potrzeby Symulatora EU07.

AtapiCl:

--- Cytat: sektor 77 w 17 Czerwca 2012, 18:18:59 ---W tej chwili oczekuję odpowiedzi od administracji, która musi wiedzieć wszystko co się dzieje i nadczym się pracuje.

--- Koniec cytatu ---

Masz jakiś błędny tok rozumowania. To, nad czym pracują użytkownicy to jest wyłącznie ich sprawa. Po latach doświadczeń z hejterami, którzy rozpowszechniali co się da na lewo zapanowała słuszna tendencja. Autorzy nie chwalą się nikomu z prac. Do nas (Test dodatków) trafiają dodatki wyłącznie uznane za zakończone.

Ścigaj tych, do których Twoje nagrania trafiły.

sektor 77:
@ZiomalCl - mój tok rozumowania jest na dobrym poziomie i proszę nie odnoś się młody człowieku do poziomu mojej inteligencji oficjalnie na tym forum. Odpowiedziałeś mi na pytanie jako przedstawiciel administracji, ale tak na prawdę nic z tego nie wynika. (jednak dzięki za to wielkie) Ten temat nie jest założony raptem od dwóch dni, tylko nieco dłużej i ludzie, którzy brali udział w tym wątku byli zainteresowani. Okazuję się jednak, że to było bez sensu - według myślenia pewnych osób, którzy prosili o nagrania. Ja nie będę szukać tych osób, bo to byłoby jakimś żartem itp.
Dla mnie w takiej sytuacji jest temat zamknięty i dzięki za obszerną odpowiedź.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej