Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Mogę zrobić każde nagranie rozmów przez radio-propozycja dla twórców scenerii.

(1/55) > >>

Tomaszek_Łódź:
Witam. Mogę zrobić nagrania rozmów radiowych. Posiadam dostęp do CB i krótkofalówek, więc pole manewrów jest nieskończone (jeśli chodzi o tekst nagrań). W końcowym efekcie oddaje nagrania z parametrami przystosowanymi do wymagań Maszyny. Myślę, że pozwoli to znacznie zaoszczędzić czas pracy przy dźwiękach w poszczególnych sceneriach (nie będzie potrzeby nagrywania oryginalnych rozmów, lub robienia ich za pomocą syntezatorów mowy.  Potrzebuję jedynie stenogramu zamawianego nagrania z podziałem na tzw. role, z oznaczeniami: M-mechanik, D-dyżurny, K-kierownik/manewrowy. Zapotrzebowania proszę zgłaszać do mnie na PW. Tam będziemy ewentualnie ustalać szczegóły. W załączniku przykład stenogramu, oraz kilka przykładów mojej "twórczości".

AtapiCl:
Z tymi stenogramami to jest tak: kilka osób wie kto może coś zrobić, kilka osób zgłaszało chęć pomocy, kilka innych obiecało wykorzystanie tej propozycji... i nic. Nadal powstają scenariusze z pociętymi kawałkami oryginalnych nagrań, gdzie pewne treści są "urwane", co psuje klimat.

Tomaszek_Łódź:
Zdaję sobie z tego sprawę, tyle że ja już zrobiłem komplet nagrań dla kogoś i oferuję dalszą pomoc w tym temacie. Wiem, że niektóre rozmowy są na marnym poziomie, więc czas to zmienic. Jeśli chodzi o mnie to termin zrobienia pełnego nagrania na przykładzie załączonego stenogramu zajmuje mi średnio 2-3 dni (od momentu przedstawienia stenogramu do wydania nagrań przystosowanych do Maszyny). Dysponuję sporą ilością czasu wolnego. Ponawiam więc swoją ofertę. Zainteresowanych proszę o kontakt na PW.

AtapiCl:

--- Cytuj ---tyle że ja już zrobiłem komplet nagrań dla kogoś
--- Koniec cytatu ---

Komu? :P

Benek:
Mnie się podoba. Dużo miałem do czynienia z takimi dźwiękami i mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z Twoich efektów. W nagraniach słychać wyraźnie dwa różne głosy. Czy to Ty nagrałeś z kolegą, czy oba głosy są Twoje i odpowiednio to zmodyfikowałeś? Czy mówiłeś przez dwa różne urządzenia? Ja zapewne będę potrzebował takich rozmów, ale jeszcze nie teraz. Muszę skończyć scenerię.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej