Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Mogę zrobić każde nagranie rozmów przez radio-propozycja dla twórców scenerii.
Tomaszek_Łódź:
@matek123, dziękuję za informację, @MasterYoda-twoja propozycja już została "wcielona w życie".
16.10 EDIT- Poszukuję kogoś chętnego do użyczenia swojego głosu do dialogów rozmów radiowych. Jeden z userów obiecał mi takie nagranie (nie będę wymieniał z nazwy), ale niestety do tej pory nie mogę się doprosić. Potrzebuję dosłownie 2-3 zdań nagranych, żeby skończyć całość do jednego ze scenariuszy (nie mojego autorstwa). Chętnych proszę o informację na PW, wtedy wyślę stenogram. Dziękuję z góry za chęci.
26.10. EDIT-Informuję, że powyższe ogłoszenie już jest nie aktualne. Dziękuję wszystkim za zgłoszenia i nagrania.
loony:
Jeśli ktoś chciałby nagrania jakiekolwiek to proszę zgłaszać się, najlepiej na maila: loonasek[at]o2.pl
Co oferuję:
- możliwość przeprowadzenia i nagrania rozmów poprzez TRX'y lub PMR'y,
- możliwość przeprowadzenia i nagrania rozmów przez CB (lepsza jakość, w sensie mniej szumów - wrażenie rozmowy np. loka i dyspozytora na stacji, nieduża odległość),
- możliwość nagrania rozmów kolejowych ze stacji Leszno lub Wrocław (w Lesznie mam TRX + antenę zewnętrzną, ściąga wszystko, od świetnej jakości, po szumy, trzaski i niezrozumiałe rozmowy).
Jeśli chodzi o czynnik osobowy to ja mam 22 lata i (podobno) całkiem przyjemnie radiowy głos. Oczywiście nie ma problemu żeby rozmowy były z osoba starszymi albo w wieku około 30. Płeć również bez różnicy, full serwis :)
Gdyby ktoś potrzebował czegoś to proszę pisać maila, jeśli będę mógł to pomogę :)
Tomaszek_Łódź:
Ja z tego miejsca chciałbym spytać czy ma ktoś tzw. "dżingle" które są umieszczane na początku zapowiedzi stacyjnych. Z jakiej stacji-jest mi to obojętne. Potrzebuję tych dźwięków do zrobienia zapowiedzi do Maszyny. Miałem na dysku takie coś ale miałem formata i niestety...szlag je trafił. Jeśli ktoś takowe posiada to proszę o pomoc i z góry dziękuje. Zgłaszać można się tutaj albo na PW.
Szycha441:
Jutro wrzucę jakieś materiały a może nawet dzisiaj tylko muszę je jeszcze odpowiednio poprzycinać.
Tomaszek_Łódź:
Nic nie tnij, wysyłaj takie jakie masz. Potne sobie sam. Liczy się czas;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej