Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Poszukuję kogoś kto zrobi scenerie

<< < (6/12) > >>

D1Accord:
Witam kolegów.
No właśnie skoro mowa także o sceneri wrocławskiej. można dowiedzieć się czegoś więcej o postępie prac gdyż zauważyłem na oficjalnej stronie że od 08.08.2011 nic niedodano z postepów.
Pozdrawiam

ISDR:

--- Cytat: Niebugoclaw w 14 Listopada 2011, 16:51:25 ---Swoją drogą ciekawe, ile zajęło ISDRowi tworzenie około 35 km odcinka od Lublińca do Ozimka

--- Koniec cytatu ---
@Benek napisał ile tylko to nie było cały czas. W miesiącu może 10 - 20 godzin(raz więcej raz mniej). Testy trwały prawie rok. Tak długo bo po prostu mi się średnio chciało. Najżmudniejsze i najdłuższe jest robienie modeli infrastruktury(w tym tekstury), trakcji oraz sprawdzanie tego. Najszybciej torowisko, wstawianie infrastruktury, drzewa.  W międzyczasie przerabiałem skrypty aby możliwe było jeszcze szybsze tworzenie scenerii. Gdybym pracował 8 godzin dziennie to co dwa miesiące mielibyśmy takie scenerie.

--- Cytat: Mikołaj Kobryński w 14 Listopada 2011, 18:50:01 ---Linia Poznań - Szczecin ma dokładnie 213 kilometrów. Poza tym trzeba zrobić wiele fragmentów innych tras, które wychodzą ze stacji po drodze. Więc tworzenie takiej trasy zajmie ci co najmniej dwa lata. Ale próbuj :)

--- Koniec cytatu ---
Życzę wytrwałości i aby Wam dyski nie padły:)

CTL:
Jakby coś trzeba było co da się udokumentować z lokomotywy to niemal co drugi dzień prowadzę pociągi od stacji Poznań Piątkowo do Świnoujścia :-)

Niebugoclaw:
No, wystarczy nagrać całą trasę, ewentualnie jej odcinki, gdzie znajduje się coś więcej, niż pole i pare drzew. ;] Chodzi tu również o ułożenie słupów i sieci trakcyjnej.

djcosmo:
Gdybys mogl stworzyc takie nagranie byłoby to bardzo cenne

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej