Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Poszukuję kogoś kto zrobi scenerie

(1/12) > >>

djcosmo:
Witam, poszukuje kogoś kto zrobi scenerie pociągu ze Szczecina do Poznania, chodzi  o któryś z pociągów TLK ponieważ nie umiem zrobić tego sam stąd moje pytanie czy jest ktoś kto umiałby to zrobić???

szogun:
Tutaj nie ma tak że "chciałbym to i to, nie umiem zrobić to ty mi zrób". Albo nauczysz się i sam zrobisz sobie taką scenerię albo sorry winnetou.

REWIZOR:

--- Cytat: djcosmo w 10 Listopada 2011, 07:21:22 ---Witam, poszukuje kogoś kto zrobi scenerie pociągu ze Szczecina do Poznania, chodzi  o któryś z pociągów TLK ponieważ nie umiem zrobić tego sam stąd moje pytanie czy jest ktoś kto umiałby to zrobić???

--- Koniec cytatu ---
Rozwinę. Ponieważ jesteś nowy na forum, możesz nie wiedzieć że: tworzenie scenerii (nie tylko scenerii) to bardzo żmudna i czasochłonna "zabawa". Na forum znajdziesz wiele podobnych tematów, nie ma rzeczy niemożliwych. Na początek musiałbyś wykonać zdjęcia upragnionego odcinka, jednocześnie znaleźć chętnego, który będzie razem z Tobą tworzył scenerię. Na początek spróbuj sam, zobaczysz jakie to trudne.

szczawik:
http://eu07.pl/download/scenerie/szczecin.html
Masz ułatwione zadanie. Kilka, kilkanaście kilometrów torów i sieci jest już ułożone (są perony, semafory, nawet trochę budynków jest).

Mikołaj Kobryński:
Ja mieszkam blisko trasy i mogę zrobić zdjęcia na odcinku Poznań PoD - Rokietnica.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej