Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Poszukuję kogoś kto zrobi scenerie
Niebugoclaw:
Kolego podziwiam twój zapał i z wielką chęcią mógłbym wziąć na siebie np. tworzenie układów torowych w Rainsted (wystarczy mała lekcja, by przerzucić się z narzędzia @Paula). Nie wiem koło jakiego odcinka ww linii mieszkasz i czy masz jakieś pojęcie o tworzeniu scenerii, ale może zrobiłbyś na początek linię/odcinek o długości np. 10-20 km z przyrodą i zabudowaniami, żebyś miał pojęcie ile pracy trzeba włożyć na dany odcinek. Może to zabrzmi okrutnie, ale w większości przypadków same chęci nie wystarczą. Musisz mieć jeszcze grunt, na którym się będziesz opierał, tj. podstawowe umiejętności z zakresu budowania tras i obsługi programów doń przydatnych. Swoją drogą ciekawe, ile zajęło ISDRowi tworzenie około 35 km odcinka od Lublińca do Ozimka, ale z pewnością zbieranie materiałów nie było na "do końca roku". Jeśli się mylę to przepraszam.
Pozdr.
Benek:
L144 powstawała przez ok. 2 lata z tego co wiem.
szogun:
Przepraszam, że to napiszę, ale niestety poza planami niewiele może z tego wyjść. Budowa nawet krótkiej trasy w symku, która jest na poziomie to masa pracy. Przy takim odcinku to pewnie nawet przez 5 lat produkt końcowy nie będzie gotowy.
djcosmo:
Witam, moze rzucam sie z motyka na ksiezyc ale przyznam liczylem na wieksza ilość osób zainteresowany współtworzeniem w/w scenerii, niemniej jednak jak napisałem rozpoczynam prace
Mikołaj Kobryński:
Linia Poznań - Szczecin ma dokładnie 213 kilometrów. Poza tym trzeba zrobić wiele fragmentów innych tras, które wychodzą ze stacji po drodze. Więc tworzenie takiej trasy zajmie ci co najmniej dwa lata. Ale próbuj :)
Rozpoczynasz prace? Czy mógłbyś zapoznać nas z ich rezultatem?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej