Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Stenogramy rozmów z radiotelefonu.

<< < (16/18) > >>

PanMechanik:
Bardzo proszę wszystkie osoby biorące udział w pisaniu stenogramów o wykreślenie z listy kolegi @Lelek wątków, które już zostały rozpisane. Nie chcę dublować Waszej pracy, dlatego proszę o zaktualizowanie listy.

Sawi:
Mariusz jak masz chęci się za to wziąć to najlepiej przyjerzyj sobie ten wątek od początku i pobierz paczki. Potem wypakuj sobie je w nowym katalogu i porównaj z oryginalnym folderem sounds. To da tobie pewien obraz sytuacji co dokładnie zostało dodane.

Lelek:
Thanks for subscripts, I'm uploading actualized list.

--- Cytat: PanMechanik w 09 Lipca 2014, 08:55:33 ---... wątków, które już zostały rozpisane.

--- Koniec cytatu ---
In list are conversations, which are NOT transcribed.

Ra:
Przykładowy wpis do TD.scn, pomagający testować stenogramy dialogów:

--- Kod: ---node -1 0 testowane_nagranie sound 0 0 0 radio37.wav endsound
event keyctrl08 sound 0 testowane_nagranie 1 endevent
--- Koniec kodu ---

Zamiast radio37.wav wstawiamy nazwę dźwięku do przetestowania listy dialogowej, uruchamiamy scenerię i naciskamy [Shift]+[8]. Napisy powinny się zgrywać z odtwarzaniem dźwięku, inaczej trzeba poprawić czasy. Czasy wyświetlania mogą się nakładać. Jeśli treść wypowiedzi nie będzie zrozumiała, można dać opis "(niezrozumiałe)". Stenogramy mają służyć przede wszystkim do przetłumaczenia na inne języki, ewentualnie dla osób używających symulatora z wyłączonym dźwiękiem. A być może kiedyś powstanie jakaś zagraniczna trasa z obcojęzycznymi nagraniami i polskimi napisami...

Carmelovy:
Jeżeli ja teraz robię te stenogramy to też muszę takie coś zrobić?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej