Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Stenogramy rozmów z radiotelefonu.

<< < (18/18)

Lelek:
If it's impossible to understand, don't transcribe it.

joey:
Of all these zapowiedz*.wav sounds only two were hard to write down i.e. 'zapowiedz3' and 'zapowiedz_odjazdu'. 'zapowiedz3' suffers from pre-echo and 'zapowiedz_odjazdu' was almost totally incomprehensible due to either excessive noise reducion or lossy compression. I transcribed all of these zapowiedz*.wav files, hopefully everything in windows-1250 encoding with Windows-style line endings.

Lelek:
Here are transcribed sounds from pol102.
Also there are some new subtitles and Polish subtitles. There is a big mess in subtitles, and some of them can be in paczka now, so don't overwrite them by their duplicates, which can be in uploaded archives. I have also updated list of sounds to transcription. Unfortunately, I had to add 36 new sounds from new scenario on l53, because I haven't managed to get their transcripts.

Stele:
Odkopuję wątek. Nowe scenariusze Transkeia nie mają napisów. Trzeba by stworzyć przynajmniej wersję polską i angielską. Mamy trochę użytkowników zagranicznych, którzy doceniliby możliwość zrozumienia komend.
https://eu07.pl/forum/index.php/topic,26443

Transkei:
Faktycznie, od czasu kiedy zniknął Lelek, sprawa stenogramów siadła. Ale obejrzałem sobie wczoraj na youtubie film z przejazdu po L053, gdzie były wyświetlane angielskie stenogramy, i temat się przypomniał. Stwierdziłem, że wypadałoby zrobić stenogramy przynajmniej dla L053_wieczór, gdzie są dość konkretne rozmowy i informacje, a nie tylko mętne komunikaty wyrwane z kontekstu (choć bardzo ładnie brzmiące).

L053_wieczór:
Wersja po polsku: http://eu07.pl/userfiles/23326/priv-stenogramy.7z
Rozmawiałem już wstępnie z maciekkolej o przetłumaczeniu tego na angielski.

Stenogramów nie miały także L053_poranek i Całkowo Retro. Do obu powinienem jeszcze mieć edytowalne wersje stenogramów na potrzeby wykonania nagrań.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej