Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Bochnia-Brzesko Okocim

<< < (9/11) > >>

uetam:

--- Cytat: "Jaco" ---Nadal nie odpuszczam tej trasie i jeśli chodzi o tę "zmuloną" EP09, to po prostu wstawiłem zamiast niej EP07-424 i teraz mam jeszcze jeden skład do poprowadzenia. 424 jako AI (prowadząc w tym momencie 485) zupełnie inaczej zasuwa z tym ICkiem, ale przy wjazdowym do Bochni podanym na S13 zatrzymuje się i stoi. Doganiając ją 485 niestety kończę w tym miejscu...
--- Koniec cytatu ---

Daj sobie jeszcze ET41 zamiast SM42 :)

Jaco:

--- Cytat: "MatEUzs" ---Daj sobie jeszcze ET41 zamiast SM42:)
--- Koniec cytatu ---

Zdecydowanie za krótka trasa, aby konkretnie poprowadzić elektryka, poza tym musiałbym staranować budynek, który stoi na torach...:)

Adam88:

--- Cytat: "Kozi" ---pokazalem ta trase mojemu ojcu który jest kolejarzem i pracuje w Krakowie w PR i on stwierdził, że trasa istotnie jest z bochni ale ostatni stacja to nie Brzesko tylko odcinek w strone Krakowa.
Nie sadze by on sie pomylil poniewaz jezdzi ta trasa codzien i napewna ja zna.
--- Koniec cytatu ---

Czy to prawda?

wasyl:
Witam!!!
Chyba nie. Dosyć czesto jezdze ta trasą i pamietam z kąd przyjeżdza pociąg ;).
Tak wogóle to szlak mnie trafia z AI. Chyba umieszcze za kilka godzin trasę bez AI bo sa ładne jaja z nimi.
Jakby któś mógł mi pomóc i powiedzieć, czemu każdy lok prowadzony przez AI po przejechaniu naprawde nieduzego odcinka zaczyna zwalniac do prędkości równej zero? Ep09 wpadało w poślizg - to rozumiem - po zamianie nadal to samo - jednak w poślizg nie wpada. Wogóle lok od tego momentu nie reaguje na sem_info.
Pomocy...

Piotrek:
Chciałem ściagnąć, ale link nie działa, czy ktoś moze mi ją podzucić na maila lub dać na ftp/www ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej