Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Bochnia-Brzesko Okocim

<< < (8/11) > >>

Jaco:
Nadal nie odpuszczam tej trasie i jeśli chodzi o tę "zmuloną" EP09, to po prostu wstawiłem zamiast niej EP07-424 i teraz mam jeszcze jeden skład do poprowadzenia. 424 jako AI (prowadząc w tym momencie 485) zupełnie inaczej zasuwa z tym ICkiem, ale przy wjazdowym do Bochni podanym na S13 zatrzymuje się i stoi. Doganiając ją 485 niestety kończę w tym miejscu...

dehu:
Czemu nie udostępnicie tej trasy dla ogółu?? Ja też bym sobie chciał tą trasą przejechac bo na ogół trase Bochnia-Tarnów przejeżdżam samochodem..

EU07-483:
Trasa była dostępna dla ogółu ale chyba tylko 24 godziny. Musisz teraz czekać na oficjalną wersje trasy.

dehu:
No widziałem.. 13 sierpnia do północy.. pech chciał że w tym czasie jechałem do Tarnowa.. :(

wasyl:
Witam!!!
A propo EPki - zauważyłem, że zamula się tylko w jednym miejscu - zaraz za wyjazdem za Brzeskiem. Inne sie nie zamulają.
Wszystkie ewenty jak pisalem wczesniej są gotowe tylko zły plik dołaczyłem.
Ale zaciekawila mnie jedna rzecz. Testowalem ostatnio EU07-007 i wyszedlem z kabiny przez F4 i po chwili wrócilem do niej i patrze a 07-ka sie wyłączyła - jedzie na luzie. Na pewno nie przekroczylem prędkości dopuszczalnej bo jechalem niecale 100km/h. Czy to błąd funkcji F4 czy może jakiś inny error? Przypuszczam jeszcze, że pantograf ześlizgnął się z drutu i 07ka sie wyłączyła - czy dobrze kombinuje?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej