Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Bochnia-Brzesko Okocim
wasyl:
Witam!!!
Przedstawiam testową wersje trasy Bochnia-Brzesko Okocim.
Trasa nie jest wolna od błędów - jest to tylko wersja beta. Chciałbym abyście napisali do mnie o wszystkich rażących błedach w tej trasie.
Do skończenia trasy zostało mi stworzenie budynku dworca głównego w Bochni oraz zagospodarowanie przestrzeni wokół stacji głównych.
Chwilowo nie umieszczam opisu misji (w miare mozliwosci nalezy sie domyslec ;) ) oraz prosze nie zwracac mi uwagi na brak opisów do trasy. W wersji "stable" juz wszystko będzie.
Beta-testerzy do dzieła :). Link będzie czynny do jutra (13 sierpnia) do północy.
http://solnet.myftp.org/bochnia_brzesko_okocim_v.beta_0.9.zip
P.S. W przygotowaniu jest już dalsza cześć trasy z Brzeska do Tarnowa Głównego. Chętni do współpracy (w szczególności do pomocy przy obiektach) będą mile widziani.
uetam:
No więc może ja zacznę:)
Od razu powiem że mógłbyś zrobić sieć z odciągami, a nie kończącą się nagle w powietrzu:) Nie powiem że jest to tak strasznie uciążliwe, ale gdybyś zrobił sieć taką jaka jest w rzeczywistośći( odciągi przy końcu każdego druta) to by było naprawde wspaniale.
Nie wiem czy to moja wina, ale zamiast trawki mam zielony teren:(
Bardzo podobały mi się nowe obiekty:) Szczególnie to przejście podziemne.
Mam małe wątpliwości co do niektóryh zakrętów i zwrotnic...Sa takie troszke krzywe...Ale to też można jakoś znieść.
Teren jako taki jest wspaniały, rzeki, góry, lasy, coś wspaniałego:)
Najładniejszym miejscem na trasie według mnie jest ten przystaneczek. No naprawde cos wspanialego:)
Ogólnie jest fajnie:) Gdyby nie ta sieć to trasa pobiłaby już trochę wyjeżdonego quarka na 100 % No i te zakręty.
w skali 1/6 narazie 4+ :)
pozdro
wasyl:
Witam!!!
Jestem w trakcie robienia odciągów. Narazie są tylko na trasie bo mniej zabawy było z nimi.
Te zakręty też mnie letko denerwują ale to wina skryptu. Postaram sie je poprawić ale nie obiecuję. Ewentualnie dam tymczasowe ograniczenie prędkości - powyginiało szyny od ciepła ;)).
Teren jest zielony - zapomnialem potraktować teren UVWMap-em. To jest do zrobienia.
EU07-483:
Ja zasiadłem za nastawnikiem ET22, manewry przebiegły bez problemów, podczepiłem się pod skład węglarek dostałem pozwolenie wyjazdu i znalazłem się na szlaku. Ten wczesniejszy pociąg osobowy wyjechał dużo wczesniej więc byłem pewien ze go nie dogonie a tu nagle na SBL sygnał S5 wiec zwalniam do 20 i przejezdzam obok semafora SBL wskazującego sygnał "stój" przed sobą widze EU07-007 i pietrusy. Zatrzymuje skład i stwierdzam ze EU07 jeszcze jedzie ale chyba siłą rozpedu (ok. 2 km/h). W końcu się zatrzymała i juz nie ruszyła. Próbowałem ją przepchnąć ale nie dawało rady (podpiołem się pod nią i odhamowałem skład ale nic nie pomogło). A działo się to ok 2 km. przed Brzeskiem.
wasyl:
Witam!!!
Uh - pomylilem pliki z eventami. Przez nieuwagę wrzuciłem starą wersje zdarzeń. W nowej tego już nie ma.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej