Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Bochnia-Brzesko Okocim

<< < (10/11) > >>

Hudman:
Cze chciałbym sie dowiedzieć kiedy będzie można ściągnąć tą trasę, bo mieszkam niedaleko Brzeska i chciałbym sie nią przejechać. Albo jeśli ktoś ma tą trasę czy może mi przesłać na maila?
hudman@poczta.onet.pl

wasyl:
Witam!!!
Już niebawem - trwają ostatnie testy ;). Pozostał mi do zrobienia jeszcze opis misji i finalne przetestowanie ich (ze względu na brak beta-testera troche to trwa).
hudman: trasa jest poniekąd realna - ułożenie torów na stacji jest prawdziwe (chodz są malutkie uproszczenia) i czesc trasy łaczącej brzesko z bochnia tez jest prawdziwe - reszta nie ze względu na zbyt poźne dotarcie mapy w moje ręce.

wasyl:
Witam!!!
Pilnie poszukuję dwóch albo i trzech Beta-Testerów do mojej trasy. Trasa jest ukończona ale musi ktoś to przetestowac zanim wrzuce na oficjala.
Prosze pisac na e-mail wasyl32@poczta.fm lub PM.
Z góry dzieki...

EP07-1057:
A kiedy mniej więcej ukaże się traska?  bo nie moge się doczekać.

Mutopompka:

--- Cytat: "eu07-007" ---A kiedy mniej więcej ukaże się traska?  bo nie moge się doczekać.
--- Koniec cytatu ---

Mam nadzieję, że Wasyl się na mnie nie pogniewa, jak napiszę coś o trasie...
Właśnie przetestowałem całą traskę jako betatester..... :)))))
I muszę przyznać, że jest ZA.......STA!!!! Zobaczycie, jakie niespodzianki na was czekają. Zresztą... Wasyl powinien ją wrzucać dziś do działu download. Ale czy wrzuci - to nie wiem... Powiem tylko tyle, że na 10000% się nie zawiedziecie. Tylko trzeba wydrukować sobie pomoc do traski - ja tak zrobiłem. ;) A dlaczego - zobaczycie sami.

PS.
Wasyl - nie bij..... :)))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej