Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Bochnia-Brzesko Okocim
Przemekm:
U mnie jak jechałem bykiem to po podzczepieniu się do esów wyjechałem ze stacji i tuż przed pierwszym perzejazdem (tam gdzie jest pare domów) napotkałem pięć pięć piętrusów bez loka. Siódemka pojechała sobie pewnie dalej tylko wagony zgubiła. Ale nie jestem pewien czy to wina scenerii czy symka.
uetam:
--- Cytat: "wasyl" ---Witam!!!
Jesli chodzi o punk 2, 3, 4 i 5 to jest to zwiazane z tym, ze dołaczylem zly plik z zdarzeniami - to wszystko juz jest poprawione.
Et 22 powinna wykonywac manewry ale troche jest z tym zabawy - jak starczy czasu to pod koniec zaprogramuje ją.
A co do pkt. 1 to tam gdzie torów nie ma to tak jest na realu. Nie wiem czemu tak jest ale niech zostanie :). Jest ciekawiej.
Dzięki za wszystkie uwagi. Co do zwrotnic to oprawie je. Postaram sie poprawić także łuki.
--- Koniec cytatu ---
No to daj ten tor jako uNused:) Bedzie ladniej wygladal.
Bartek 15:
Wasyl faja traska, chociaż ma kilka niedociągnięć ale ogólnie jest ok. Zycze Ci kontynuacji aż do Przemyśla. Powodzenia. :)
Jaco:
Po pierwsze fajna trasa! Jeśli chodzi o manewry to powinno ich być sporo tak jak tutaj.
Wrażenia z pierwszej jazdy:
- EU07-007 ze składem (koniec trasy) w Brzesku pakuje się na tor zajęty przez 2xA+Bhp
- ET22 w Brzesku po manewrach w końcu ma z obu stron Ms1 - tu jest koniec?
- EU07-485 po wyjeździe z Brzeska wali prosto (zamiast za ślamazarną EP09) po niewłaściwym wprost na mijającą wjazdowy EU07-007 i jest crash test...
Tak było po pierwszych podejściach.
Jedno pytanko do MatEUzs'a:
--- Cytat: "MatEUzs" ---Bardzo podobały mi się nowe obiekty:) Szczególnie to przejście podziemne
--- Koniec cytatu ---
gdzie jest to przejście podziemne, bo ja widziałem tylko kładki dla pieszych?
wasyl:
Witam!!!
Jaco: te wszystkie problemy o ktorych piszesz są związane z ewentami - to już jest zrobione.
A przejście jest w Bochni z napisem "wyjście do miasta".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej