Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Bochnia-Brzesko Okocim

<< < (5/11) > >>

ZT-POZNAN:
Trasa całkiem ładna (nielicząc tych kilku niedociągnieć i problemów z eventami).  Jeszcze nikt o tym niepisał i niewiem czy juz to poprawiłeś ale podczas jazdy et22+skład es-ów napotkałem na szlaku stojącą EP09 z IC.

P.S Życze powodzenia przy budowie trasy.

Szmytek:
Wziąłem misję z EU07-007. Zarówno przy wyjeździe z Bochni, jak i wjeździe na stację końcową (Brzesko?) na semaforze jest ograniczenie do 40, a nigdzie nie brali mnie na bok.

Trasa zapowiada sie naprawdę fajnie. Gratulacje!

uetam:

--- Cytat: "ZT-POZNAN" ---Trasa całkiem ładna (nielicząc tych kilku niedociągnieć i problemów z eventami).  Jeszcze nikt o tym niepisał i niewiem czy juz to poprawiłeś ale podczas jazdy et22+skład es-ów napotkałem na szlaku stojącą EP09 z IC.

P.S Życze powodzenia przy budowie trasy.
--- Koniec cytatu ---

Daj sobie zamiast EP09, ET21 albo SU46;)

Paul:
Trasa bardzo fajna, ma parę niedociągnięć wspomnianych wcześniej no ale to w końcu wersja beta. No i co najważniejsze jest autentyczna, a nie zmyślona.

A co do skryptów... Ja na nie wogóle nie narzekam:) Generalnie trzymam się mojego "standartu", który mówi że długość odcinka między zwrotnicami tworzącymi np. trapez wynosi 4m, a co za tym idzie odległość między osiami dwóch torów wynosi 4.302m. Dzięki temu podsypka ładnie się zazębia. Schemacik moich sposobów na układy torowe:

A tak sie to prezentuje w symku:

http://www.paul.kolej.szczecin.pl/kety/tory.jpg

uetam:
Jest tylko małe ale:) Sposoby których ja używam nadają się gdy odległość między torami wynosi 5 a nie 4,5 metra...Może dlatego to się nie zgadza.
PS. Ale skompresowałeś  tego screena.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej