Ogólnie nie piszę o swoich scenariuszach... ale co tam, może ktoś to przeczyta. Ponoć trzeba się dobrze zareklamować, by sprzedać produkt :)
Po tym jak napisałem Całkowo-Orlen i dostałem kilka pozytywnych opinii, wiedziałem już, że muszę wrócić do tej scenerii. Jest ona bowiem bardzo dobra jakościowo, a przede wszystkim bardzo wydajna. Ponieważ będzie nowy ST44, to wiem, że wielu z Was, nie licząc słomianych zapałów, będzie cieszyć się tą lokomotywą. Właśnie dla tych ludzi tworzę nowy scenariusz. Udało mi się dowiedzieć, że pojawi się tekstura Gagarina w barwach CTL-u, toteż już jest jasne skąd taka nazwa scenariusza. W przeciwieństwie do Całkowa-Orlen, będę umieszczał tutaj poszczególne, ukończone etapy. Na razie nawet nie zdążyłem wyjechać z Macierzewa, ba, nawet nie napisałem jeszcze manewrów na tej stacji.
Scenariusz na pewno nie wyjdzie w lutym, dodatkowo, publikacja nastąpi dopiero wtedy, gdy wyjdzie nowy Gagarin.
Początkowo wygląda to tak: stoimy sobie luzakiem na bocznym torze. Wciskamy SHIFT+1 i czekamy aż przyjedzie skład Orlenu z pustymi węglarkami i beczkami... Dalej... a co Wam będę pisał, jak napiszę to przedstawię pomysł oraz podeślę kolejne screeny. Generalnie wyjazd z Macierzewa już mam nakreślony. Wyjechałbym dziś, ale trzeba poszukać dźwięków, a to zajmuje.
Na razie nie będę zamykał wątku. W razie bardzo ciekawego pomysłu można coś tam skrobnąć, zasugerować, ale nie chcę widzieć 50 postów zrób to, zrób tamto, bo wątek straci przejrzystość.