Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
M62... I co dalej? :)
Michu46:
Jeśli można się wypowiedzieć:
Nie rozumiem czegoś, człowiek się namęczy, robi ciekawe dodatki, dodaje ciekawe rzeczy do kabin, a tu krytyka, że znów ktoś to będzie miał bo na youtube się linki posypią, a warto przecież jak najwięcej rzeczy dodawać do symulatora, nawet jeśli nie są dopracowane, to można wspólnymi siłami coś zdziałać więcej.
I uważam, że jest to nieszanowanie czyjeś pracy, "jak nie masz szacunku do mojej pracy, to uszanuj to jaki wkład w to włożyłem." - ktoś mi powiedział ten mądry cytat!
--- Cytuj ---Załączam skrena z obecna publiczną kabiną, a właściwie z modyfikajcą która została upubliczniona. Patrze na ta modyfikacje i na moją, jeśli zmiana koloru kabiny może przejćć, a moje modyfikacje którą zazwyczaj dodają więcej szczegółów w kabine już nie, to chyba dziwne to jest?
--- Koniec cytatu ---
Popieram, lepsze jest więcej szczegółów, nawet wycieraczek nie ma np. ....
REWIZOR:
Wystarczy, biadolić nie będziemy. Panują na forum określone zasady dotyczące dodatków, dotyczą wszystkich bez wyjątków. Kolega @Mariusz1970 ładnie to podsumował, kolega @Patrykos wskazał uwagi i zaoferował pomoc, proszę powrócić do tematu. Dodatek powstaje, zapewne zostanie dopracowany i tyle.
adsim:
--- Cytat: Michu46 w 14 Sierpnia 2010, 10:53:04 ---...Nie rozumiem czegoś, człowiek się namęczy...a tu krytyka, że znów ktoś to będzie miał bo na youtube się linki posypią...
--- Koniec cytatu ---
A co mam się cieszyć, że ktoś olewa regulamin, zakładając z góry, że nie będzie tego publikował na forum?
--- Cytat: Michu46 w 14 Sierpnia 2010, 10:53:04 ---...I uważam, że jest to nieszanowanie czyjeś pracy, "jak nie masz szacunku do mojej pracy, to uszanuj to jaki wkład w to włożyłem." - ktoś mi powiedział ten mądry cytat!
--- Koniec cytatu ---
A jak się mają czuć osoby tworzące coś do symulatora, które przestrzegają regulaminu, dają swoje dodatki do testu i cierpliwie je poprawiają, a tu taki MKaczy omija to wszystko i bez żadnych konsekwencji promuje swoje dodatki na forum i oznajmia, że będzie je rozdawał. I kto tu kogo nie szanuje?
--- Cytat: Michu46 w 14 Sierpnia 2010, 10:53:04 ---...Popieram, lepsze jest więcej szczegółów, nawet wycieraczek nie ma np. ....
--- Koniec cytatu ---
Taa, porównywanie pracy zaawansowanego użytkownika, z pracą nowicjusza, do tego z przed roku... O ile dobrze pamiętam MKaczy był wtedy beta, a może nawet jeszcze devs, dlaczego się wtedy nie wypowiedział?
Co do wycieraczek, widziałeś chociaż jakie wycieraczki ma ST44-1083?
Sorry Rewizor, musiałem na to odpisać. Może lepiej zamknąć ten temat?
REWIZOR:
--- Cytat: adsim w 14 Sierpnia 2010, 11:26:59 ---Sorry Rewizor, musiałem na to odpisać. Może lepiej zamknąć ten temat?
--- Koniec cytatu ---
Nie przepraszaj, każdy ma prawo się wypowiedzieć, mam podobne zdanie. Właśnie wysłałem podobne PW do Michała. Krótko opiszę i tutaj skoro wywołała się dyskusja. Długo nad tym pracuję i dobrze wiecie w zespołach i grupach jak bardzo przykładam wagę do pracy zespołowej. Nikt z nas nie zna się na wszystkim, dlatego współpraca, współpraca i jeszcze raz współpraca, czego dowodem jest paczka całościowa, ostatnie lokomotywy i wagony jak i scenerie, przy których pracuje grupa ludzi z pasją i niesamowitą wiedzą. Ja znam twórczość Michała jak nikt inny, zapewniam. Potrafi bardzo urozmaicać nam np. kabiny, czego dowodem są np. kabiny ET22, kabina EN57-2... czy były kabiny do siódemek @Barta. Jednak stwierdzam, że może nieświadomie ale kolejny raz Michał wyskoczył z podobnym tekstem typu: powstaje takie coś poprawione nie będzie i jak już to dam na PW. Rodzi to bunt u reszty załogi gdyż jak wspomniał i @adsim i kilka osób, które przysłały mi PW, że tak być nie powinno. Powiem tak, mają rację. Wiem jaki sprzęt ma kaczor, wiem jakie cuda potrafi wyczarować w notatniku. Jednak lepiej zabrzmiała by wiadomość, koledzy stworzyłem to i to, wiecie jakie mam możliwości, proszę Was o pomoc. Gwarantuję, że zamiast odebrać takiej wiadomości jako : mam Was "kajś" :) to kto może zakasa rękawy (np. adsim, który w notatniku "cudował" nie jeden raz :) i pomoże w dokończeniu poszczególnych dodatków. Jestem pewien, ze po tej wiadomości wszystko wróci do normy a Michał w porozumieniu z kimś dokończy to co zaczął i nie chodzi tu tylko o kabinę M62.
Ps. wątku nie będę zamykał, autor lub osoby chętne do pomocy nie mogły by w nim odpowiadać.
Patrykos:
Mkaczy, jakiś czas temu dla własnych potrzeb wymodelowałem sobie taki oto nastawnik (kierownica z fiata 125p :)). Nie wiem czy jest spotykany na większej ilości maszyn czy na mniejszej, jednakże spodobał mi się i sobie go zrobiłem. Jeśli chcesz to Ci go podeślę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej