Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

M62... I co dalej? :)

<< < (4/8) > >>

szogun:

--- Cytat: MKaczy w 13 Sierpnia 2010, 21:28:08 ---jeśli tego modelu nie chcecie w SP2
--- Koniec cytatu ---
Ja np. często śmigam na towarach tym lokiem ;)

--- Cytat: MKaczy w 13 Sierpnia 2010, 21:28:08 ---Więc czekamy na nową wersję pełną szczegółów itp, pytanie tylko jak długo mamy jeszcze czekać...

--- Koniec cytatu ---
No nie wiem... Wydaje mi się że kabina 07 by @ST44-003 też była taką przejściówką. Mimo że były zapowiedzi nowych siódemek @Sakorius'a, @ST44-003 wydał swoją kabinę, i cieszyła się wielkim "wzięciem". Wiem że to były inne czasy, ale ta kabina gagara jest uboga (nie jeżdżę gagarem jak nie muszę :/). Tak jak @jacekst44 napisał, wszyscy śmigają Twoimi modyfikacjami - kabina ET22, EP09 i nikt nie ma żadnych uwag. Jestem za udostępnieniem tej modyfikacji, ale nie do mnie należy ta decyzja ;)

Mariusz1970:
1)Mkaczy, wiesz, że Cię lubię, pozdrów Sandrę :)
2)Działać standardowo, czyli albo dajesz do Bugs albo do działu testu dodatków i czekasz na opinie. Po kolei eliminujesz ewentualne błędy.
3)Jeśli odbiega się od pkt. 2, to rodzą się niezdrowe sytuacje, których należy unikać, choćby nawet intencje były szlachetne.
4)Na razie jest na warsztacie i dałeś screeny. Pracuj dalej i/lub wystaw ją zgodnie z zasadami przyjętymi na forum i będzie git :)

Pozdro

Amen :)
R.

Benek:
Potrzeba taboru spalinowego, nowego ST44 i Rumuna.

Pomysły będą, a nie trudno zrobić //include folder/trakcja.scm :)

libertyn89:

--- Cytat: MKaczy w 13 Sierpnia 2010, 21:28:08 ---a jakoś nie pamiętam by były jakieś pytania na forum związne z tamtym modelem

--- Koniec cytatu ---
Byly ;)

Patrykos:
MKaczy, szanuję Twoją pracę i zapał ale:
 - Nastawnik z elektryka niezbyt dobrze tutaj pasuje, osobiście nie widziałem na ŻADNYM gagarinie takiego nastawnika. Bardziej pasuje ten od fiata 125p albo ten w stylu "U". Jeśli chcesz to mogę Ci podesłać t3d z tym z fiata bo ostatnio sobie modelowałem takie pierdółki do gagarina.
 - Drzwi do przedziału maszynowego z ET22 - no comment.
 - Jeśli bierzesz się za gagara, to może też warto poprawić model zewnętrzny, chodzi o wymiary bo obecny to jakaś rozlazła krowa niż radziecka myśl techniczna.
Tyle.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej