Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

M62... I co dalej? :)

<< < (3/8) > >>

adsim:
MKaczy, gratuluję, dzięki Tobie rynek wysokiej jakości unoffów, rozpowszechnianych przez youtubowych trolli powiększy się o kolejny dodatek. Natomiast to, co widać na screenach, nie ma sensu komentować...
Przy okazji, jak już ktoś dorwie w swoje łapki ten super dodatek i coś nie będzie działać, albo coś się zepsuje, to niech nie liczy na pomoc na tym forum.

szogun:
Super :) Co do nowego modelu to @Sigman napisał na swojej stronie że miał go na warsztacie ale niestety padł mu dysk :(

--- Cytat: MKaczy w 12 Sierpnia 2010, 17:18:34 ---"a ten znowu z tym swoim notatnikiem..."

--- Koniec cytatu ---
Budynia też przerabiałem notatnikiem z niewielką pomocą 3DS-a ;) Notatnik był zawsze dla mnie jednym z najgorszych programów na moim PC, ale zmieniłem zdanie kiedy zobaczyłem co Ty robisz i dopóki sam nie spróbowałem.

Pozdrawiam :)

PS. Podświetlenie jest pod universalem, czy na stałe? Bo coś tam kiedyś grzebałem w kierunku załączanego podświetlenia i nie wiem czy jest warto to dokańczać.

LHS_ST40S - rzeczywiście, zapomniałem o tym.

LHS_ST40S:

--- Cytat: szogun w 13 Sierpnia 2010, 16:58:54 ---Co do nowego modelu to @Sigman napisał na swojej stronie że miał go na warsztacie ale niestety padł mu dysk :(

--- Koniec cytatu ---
Nie o sigmanowego gagarina chodzi, bo sigman robi nieoficjalnie. Jakbyś czytał forum to byś wiedział.
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,6996.msg153075.html#msg153075

MKaczy:
Witam.

--- Cytat: Quark-t w 13 Sierpnia 2010, 13:11:19 ---To jest tylko pobozne zyczenie autora...
--- Koniec cytatu ---
Odnośnie et22-2k,w takim razie po co było tyle zamieszania z testowaniem w bugs. Mozna było postawić sprawę jasno, nie chcemy tego i już, a nie robić ludziom nadzieje. Strata tylko mojego i osób testujących, czasu. Więc wracam do sprawy, jeśli tego modelu nie chcecie w SP2, bardzo proszę o jak najszybsze usunięcie starszej wersji ET22-2k z jakiejkolwiek PC.

--- Cytat: adsim w 13 Sierpnia 2010, 13:37:13 ---Natomiast to, co widać na screenach, nie ma sensu komentować...
Przy okazji, jak już ktoś dorwie w swoje łapki ten super dodatek i coś nie będzie działać, albo coś się zepsuje, to niech nie liczy na pomoc na tym forum.
--- Koniec cytatu ---
Przecież  pisałem ze było by wydawane na Pw w takim sam sposób jak et22-2k, a jakoś nie pamiętam by były jakieś pytania na forum związne z tamtym modelem. Mówisz ze nie ma co komentować patrząc na skreny, ehm, zadziwiacie mnie coraz bardziej. Załączam skrena z obecna publiczną kabiną, a właściwie z modyfikajcą która została upubliczniona. Patrze na ta modyfikacje i na moją, jeśli zmiana koloru kabiny może przejćć, a moje modyfikacje którą zazwyczaj dodają więcej szczegółów w kabine już nie, to chyba dziwne to jest?(pytanie retor.)

--- Cytat: szogun w 13 Sierpnia 2010, 16:58:54 ---. Podświetlenie jest pod universalem, czy na stałe? Bo coś tam kiedyś grzebałem w kierunku załączanego podświetlenie i nie wiem czy jest warto to dokańczać.
--- Koniec cytatu ---
Jest skończone. Podpięte pod uniwersala3. Jak coś podeśle model kabiny i pliki.

Wydaje mi się ze nie ma sensu dalej liberować na temat tego projektu. Jest to moja ostatnia modyfikacja jaką zrobiłem z propozycją publikacji. Nie czuję się w jakikolwiek sposób obrażony czy coś podobnego. Straciłem ochotę już nawet na publikację tego projektu poprzez PW, bo po co, skoro Sigman robi nową wersje kabiny i modelu. Więc czekamy na nową wersję pełną szczegółów itp, pytanie tylko jak długo mamy jeszcze czekać...

Pozdrawiam.

jacekst44:
Po screenach widać, że kabina wyglada o niebo lepiej od tej co jest obecnie dostępna. Nowy model nie wiadomo kiedy będzie. Więc przeróbka Mkaczego może być tzw. przejściówką, zresztą każdy posuwa w kabinie ET22 modyfikacji MKaczego i nie narzeka. Myśle, że z powyższą kabiną będzie tak samo, w przeciwieństwie do et22-2k.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej