Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 273

<< < (7/11) > >>

lukasz:
Przepraszam, ale kolejną część trasy wydam najwcześniej do 16 maja, z powodu tego, że mam kontuzje ręki prawej. Przepraszam.

« Dodano: 16 Maja 2010, 15:15:03 »Dzisiaj wydam Linię 273 do końca Wrocławia (postaram się). Czy ktoś z was ma World of Subway vol.2 u7?

ShaXbee:
Słuchaj kolego, to jest forum o MaSzynie, a nie Trainzie, MSTSie i innych sumulatorach. Poza tym nie pytaj o rzeczy które trzeba kupić. To jest moje pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.

lukasz:
Witam po mojej dłuższej nie obecności! Przyznam się, przez ten czas nie chciało mi się nic robić, ale projekt rusza pełna parą. Jutro wydam ulepszone tory  przed peronami we Wrocławiu. I tu pytanie przed robotą. Robić mapę do PC2009 czy do starej paczki? Ja na razie robię do starej. Mógłbym zrobić do nowej i starej. Najpierw kładę tory do Wołowa później semafory, trakcja i obiekty (to będzie moja pierwsza trasa więc nie wiem czy wyjdzie dobrze, ale jestem dobrej myśli). Jak zrobie szlak do Grabiszyna to dam do testów. Do poniedziałku się uda. Na pewno :) !

MaSzynowicz:

--- Cytat: lukasz w 11 Sierpnia 2010, 22:16:11 ---Robić mapę do PC2009 czy do starej paczki?

--- Koniec cytatu ---

Do PC też daj ;).

Tnij cytaty.
ZiomalCl

Sakorius:

--- Cytat: lukasz w 11 Sierpnia 2010, 22:16:11 ---(...) Jak zrobie szlak do Grabiszyna to dam do testów. Do poniedziałku się uda. Na pewno :) !

--- Koniec cytatu ---
To pierw zrób, a potem dawaj info, bo takich co pierw pisali, potem nic nie zrobili, było już dużo...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej