Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 273
zbych:
Nadodrzanka
Trasa ta jest odzwierciedleniem rzeczywistej linii, a mianowicie "magistrali" (jeśli można to tak nazwać, ze względu na prędkości na niej obowiązujące) Wrocław - Szczecin. W symulacji przedstawiłem odcinek Szczecin - Dolna Odra wraz z odgałęzieniem linii Gryfino - Pyrzyce (odcinek Gryfino - Chwarstnica)- wpis autora.
Mam zainstalowana te trase w wersji eu07-160704-unoff,posiadam takze okoł 90% wszystkich wydanych paczek od Grudnia 2004 roku.m innymi Szczecin, Swinoujście,i105 innych wydanych w tym czasie scn.
lukasz:
Dzięki za podpowiedzi. Sceneria "Nadodrzanka" podobno ma dużo błędów, ale jeśli ktoś ma to może podesłać.
Mi link do niej nie działa. Też "zbieram" różne scenerie, ostatnio udało mi się zdobyć l.139 szlak z Katowic do Czechowic-Dziedzic. Kiedy wydam następną część dołączę jedną lub więcej tekstur taboru, aby można było jeździć wrocławskimi jednostkami.
Temat zamykam. Jak zrobisz jakiś dodatek to umieść w dziale "test dodatków". Twoje obiecanki nie znalazły realizacji. Następny taki post i dostaniesz "nagrodę".
Krzysiek626
Nawigacja
Idź do wersji pełnej