Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 273
lukasz:
Jak niektórzy wiedzą zrobiłem Linie 273 (nie ma się czym chwalić). Chciałbym jednak ją rozbudować, czyli zrobić tory na podstawie zdjęć orto 4px. Po chwili zastanowienia, postanowiłem, że tory wg. zdjęć orto będą tylko na stacjach, a nie na szlakach. Będzie sieć trakcyjna i semafory oraz jakieś jeszcze rzeczy. Jak ma ktoś coś co się przyda to proszę pisać. Na przykład semafory na stacjach, ponieważ chcę zrobić odpowiedni typ (5 komorowy, 4 komorowy itp.). Oczywiście jak zrobię jakiś kawałek to od razu się nim podzielę. Trasa jak na razie będzie podzielona na części. NIE BĘDZIE TA TRASA IDEALNA, A NI NIE WIADOMO JAKIE CUDO!
Nie krzycz, proszę edytować wiadomość.
REWIZOR
Zignorowanie mojej prośby, tym samym ignorancja Regulaminu.
REWIZOR
Quark-t:
--- Cytat: lukasz w 03 Maja 2010, 16:16:35 ---Będzie sieć trakcyjna i semafory oraz jakieś jeszcze rzeczy. Jak ma ktoś coś co się przyda to proszę pisać. Na przykład semafory na stacjach, ponieważ chcę zrobić odpowiedni typ (5 komorowy, 4 komorowy itp.).
--- Koniec cytatu ---
Nie wyważaj otwartych drzwi - praktycznie wszystkie semafory masz już gotowe w inc'ach. Jeszcze jakieś rzeczy też się znajdą.
mk1992:
@Quark-t chodziło mu o to, jakie semafory są na stacjach...
tomekilawa:
Najlepiej będzie jak sam obfotografujesz i zanotujesz gdzie stoją i jakie semafory. Ewentualnie ktoś z forum Ci powinien pomóc, bądź koledzy z okolicy Linii 273. ;)
Mutopompka:
Hmm. Jako, że mieszkam na linii 273 (Głogów) pokaż choćby moją stację zrobioną. Lub Nową Sól, Butom Odrzański, Zieloną Górę, Ścinawę, Wołów, Brzeg Dolny.
PS. Ile masz km linii? POkaż screeny ze startera RA ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej