Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 273

<< < (8/11) > >>

MuNiO:

--- Cytat: Sakorius w 11 Sierpnia 2010, 23:46:04 ---To pierw zrób, a potem dawaj info, bo takich co pierw pisali, potem nic nie zrobili, było już dużo...
--- Koniec cytatu ---

Słynne "padające dyski".

Ra:
Ja bym tylko chciał, żeby te tory były ustawiane wg zdjęć 4px/m, z użyciem linii kierunkowych, miały zwrotnice na stacjach oraz profil pionowy…

lukasz:
Tory są i cała trasa będzie robiona wg zdjęć 4px/m. Będą i są używane linie kierunkowe. Na stacjach są i będą zwrotnice.

« Dodano: 15 Sierpnia 2010, 17:34:58 »Na razie tyle, ponieważ chcę wiedzieć czy coś zmienić, przerobić itp.
http://eu07.pl/userfiles/4625/priv-L273.zip
Jak coś nie tak to mówić. (To moja pierwsza poważna trasa)

Ra:

--- Cytat: lukasz w 12 Sierpnia 2010, 07:52:39 ---ponieważ chce wiedzieć
--- Koniec cytatu ---
Kto chce?

Pierwsza sprawa - łuki robi się z co najmniej trzech odcinków (prosty, łuk R=, prosty), przedłużając proste od zwrotnic. Edytor nie powinien pokazywać B: na żadnym odcinku.

Druga - zdecyduj się, jaki profil podsypki używasz - 0.2 0.5 1.1 czy 0.6 0.9 0.9.

Powinno to wyglądać jak w pierwszym załączniku, a wygląda jak w drugim.

MaSzynowicz:
Nie chcę zakładać nowego wątka dlatego piszę tutaj.
Mam problem, bo jak naciskam ikonkę "Export" to pisze jest napisane, że nie można otworzyć tego jako archiwum, a innym działa bez zarzutu. Wie, ktoś może, dlaczego tak jest?

Czego nie chcesz "zakłĄdać? :)
Quark-t
Ups, już poprawiam.

Nadal nie wiem co to jest "wąt". Zdanie zresztą do wywalenia, bo skoro piszesz tutaj, to znaczy, że problem dotyczy tematu omawianego w tym wątku. Wracając do tematu, trasa jest w pliku, który po prostu wypakowujesz i tyle. I o co chodzi z tym exportem?
Quark-t

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej