Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

TRASA POZNAŃ-KLUCZBORK

<< < (12/18) > >>

uetam:

--- Cytat: "Pit" ---
--- Cytat: "MatEUzs" ---
--- Cytat: "ZT-POZNAN" ---
--- Cytat: "MatEUzs" ---
Zastanawiam się też, czy będzie mi się chciało robic otoczenie:) To znaczy budynki, laski itd...
quote]

Nie żebym się wtrącał, ale budynki, drzewka itp to dosyć ważne są ;P
--- Koniec cytatu ---

No tak właśnie ostatnio zauważyłem, latając po swoich stacjach w kompleetnym błękicie:)
Jak dla mnie tworzenie torów, semaforów, sieci, nawet skomplikowanych układów torowych jest o wiele łatwiejsze niż tworzenie realistycznego otoczenia w postaci drzewek, domków, lasków...
Ale chyba się przemogę i otoczenie tez zrobie:)
--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

ZT-POZNAN:

--- Cytat: "MatEUzs" ---Ale chyba się przemogę i otoczenie tez zrobie:)
--- Koniec cytatu ---

No trzymam cię za słowo i życze powodzenia :)

tkoss:
Mogę Ci pomóc -- zrobić modele dla otoczenia stacji Poznań Główny (tylko wydobędę od brata cyfrówkę). Myślę o Targach, moście Dworcowym, biurowcu Delty i PFC (fajnie będzie widać na wjeździe do miasta). Ale najwcześniej w lipcu.

Ps.Myślałem o zrobieniu trasy Poznań-Międzychód.

ZT-POZNAN:

--- Cytat: "tkoss" ---Ps.Myślałem o zrobieniu trasy Poznań-Międzychód.
--- Koniec cytatu ---

Zajmij się tą trasą jak już chcesz coś budować a zawsze można je poźniej połączyć. Życze powodzenia. Ja narazie prace nad torowiskiem wstrzymałem i zajmuje się samymi modelami bo chce aby moja plansza była jaknajbardziej odzwierciedlona rzeczywistości, a boję się fps-ów w obecnej wersj symka dlatego poczekam do nebuli. Pozdrawiam wszystkich trasopisarzy i zapalonych MK.

Limfa:
Fajnie że będzie trasa Poznań - Kluczbork. Mam do niej sentyment... Co prawda symek nie chce mi pójść, ale już niedługo wymieniam se kartę graficzną i inne bzdety, więc będę mogła niedługo grać:) Chciałabym pojeździć se tą trasą...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej