Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
TRASA POZNAŃ-KLUCZBORK
ZT-POZNAN:
--- Cytat: "McGod" ---Witam!
Jeśli mógłbym w jakiś sposób pomóc w opracowaniu trasy Poznań - Kluczbork, to postaram się przygotować fotki stacji Jarocin. Wprawdzie będzie to dopiero w lipcu, ale pewnie i tak wcześniej nie będą potrzebne.
Pozdrawiam,
Maciej
--- Koniec cytatu ---
Ok niema sprawy każda pomoc mile widziana
mw158979:
--- Cytat: "ZT-POZNAN" ---
--- Cytat: "mw158979" ---
Czy wpadla Ci juz w rece tablica zaleznosci Poznania Gl?
--- Koniec cytatu ---
Narazie niemam ale jezeli dysponujesz czymś takim wdzięczny bym był jakbyś mi przesłał.
--- Koniec cytatu ---
Liczylem, ze Ty mi ja przyslesz...
A czy ktos z forumowiczow dysponuje jakimis tablicami (np. dla Poznania, ale niekoniecznie)?.
ZT-POZNAN:
--- Cytat: "mw158979" ---Liczylem, ze Ty mi ja przyslesz...
A czy ktos z forumowiczow dysponuje jakimis tablicami (np. dla Poznania, ale niekoniecznie)?.
--- Koniec cytatu ---
A ja liczyłem że ty to masz ale trudno. Zanim dojade do Poznań głownego to troche jeszcze minie wiec się niespiesze a jak załatwie jakoś to napewno niezapomne o tobie
uetam:
--- Cytat: "MatEUzs" ---Mogę Ci zrobic odcinek ostrów-kępno odwzorowany pod wzgledem torow, semaforow wskaznikow....powiedzmy w 99,9%
--- Koniec cytatu ---
Ok ale w jakiej postacji?? Chodzi ci o zbudowanie całej planszy od Ostrowa do Kępna w 3ds maxie??
--- Koniec cytatu ---
Na pewno bym zrobił:
- cały Ostrów co do rozjazdu
- Janków Przygodzki
- Przygodzice
- Antonin
- Ostrzeszów
- Domanin
- Kępno górne, względnie dolne..
Zastanawiam się też, czy będzie mi się chciało robic otoczenie:) To znaczy budynki, laski itd...
Aha, sieć też zrobię.
Pit:
--- Cytat: "MatEUzs" ---
--- Cytat: "MatEUzs" ---Mogę Ci zrobic odcinek ostrów-kępno odwzorowany pod wzgledem torow, semaforow wskaznikow....powiedzmy w 99,9%
--- Koniec cytatu ---
Ok ale w jakiej postacji?? Chodzi ci o zbudowanie całej planszy od Ostrowa do Kępna w 3ds maxie??
--- Koniec cytatu ---
Na pewno bym zrobił:
- cały Ostrów co do rozjazdu
- Janków Przygodzki
- Przygodzice
- Antonin
- Ostrzeszów
- Domanin
- Kępno górne, względnie dolne..
Zastanawiam się też, czy będzie mi się chciało robic otoczenie:) To znaczy budynki, laski itd...
Aha, sieć też zrobię.
--- Koniec cytatu ---
Nie żebym się wtrącał, ale budynki, drzewka itp to dosyć ważne są ;P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej