Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

TRASA POZNAŃ-KLUCZBORK

<< < (10/18) > >>

uetam:
Teraz po wiekszosci trasy...towary jeżdża oba torami, a składy osobowe tylko tym prawidłowym w kierunku Kluczborka:)
Tak jest na odcinku Ostrów Wlkp - Kępno...Niestety dalej nie doszedłem pieszo:)

ZT-POZNAN:

--- Cytat: "MatEUzs" ---Teraz po wiekszosci trasy...towary jeżdża oba torami, a składy osobowe tylko tym prawidłowym w kierunku Kluczborka:)
Tak jest na odcinku Ostrów Wlkp - Kępno...Niestety dalej nie doszedłem pieszo:)
--- Koniec cytatu ---

Dzieki. Masz może jakiekolwiek informacje na temat stacji Ostrów wlkp a najlepiej jakieś układy torowe przekroje poprzeczne itp??

McGod:
Witam!
Jeśli mógłbym w jakiś sposób pomóc w opracowaniu trasy Poznań - Kluczbork, to postaram się przygotować fotki stacji Jarocin. Wprawdzie będzie to dopiero w lipcu, ale pewnie i tak wcześniej nie będą potrzebne.
Pozdrawiam,
Maciej

uetam:

--- Cytat: "ZT-POZNAN" ---

Dzieki. Masz może jakiekolwiek informacje na temat stacji Ostrów wlkp a najlepiej jakieś układy torowe przekroje poprzeczne itp??
--- Koniec cytatu ---

Mogę Ci zrobic odcinek ostrów-kępno odwzorowany pod wzgledem torow, semaforow wskaznikow....powiedzmy w 99,9%

ZT-POZNAN:

--- Cytat: "MatEUzs" ---Mogę Ci zrobic odcinek ostrów-kępno odwzorowany pod wzgledem torow, semaforow wskaznikow....powiedzmy w 99,9%
--- Koniec cytatu ---

Ok ale w jakiej postacji?? Chodzi ci o zbudowanie całej planszy od Ostrowa do Kępna w 3ds maxie??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej