Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

TRASA POZNAŃ-KLUCZBORK

(1/18) > >>

ZT-POZNAN:
Witam podjełem się budowie trasy Poznań Kluczbork. Narazie robie stacje Poznań Starołęka. Pomijam narazie stacje Poznań Franowo. Mam pytanie czy plansza ta jeżeli twożona jest w 3dsmax bedzie działała w nebuli? Mam jeszcze proźbe jeżeli dysponuje ktoś jakimikolwiek informacjami związanymi z tą trasą lub stacjami na niej znajdującymi się prosze o umieszczanie postów z linkami lub wysyłanie ich na meila. et22-401@o2.pl. Z góry dziękuje

Pit:
Zrób wewnetrzne sciany jesli juz dajesz dziury i moze tez zeby sciana miala z 15-20cm grubosci ;)

Co do nebuli, to jedynie bedzie sie teren eksportowalo, a budynki i reszte rzeczy bedzie sie juz w edytorze wstawialo. Nie pamietam jak z torami :/

ZT-POZNAN:

--- Cytat: "Pit" ---Zrób wewnetrzne sciany jesli juz dajesz dziury i moze tez zeby sciana miala z 15-20cm grubosci ;)

--- Koniec cytatu ---

Nie wewnetrznych scian niebedzie tylko to jest wersja podczas prac.

ZT-POZNAN:
najnowsza wersja nastawnii z godziny 21:00. Jeszcze tylko kilka elemetów i jutro powinna być skończona.

McZapkie:
No, całkiem ładna nastawnia, szkoda tylko że na dole jakis paskudny tag, ale to mozna wyretuszować.
Jeśli mogę doradzić, to właśnie rób na razie modele budynków.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej