Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
TRASA POZNAŃ-KLUCZBORK
dehu:
a takie pytanko.. taka trasa to pewnie będzie na duużo godzin jazdy.. będzie sie to dało jakoś zapisać?
Sm42:
Nie :)
ZT-POZNAN:
Witam. Z dniem dzisiejszym ogłaszam że postanowiłem wznowić prace nad trasą Poznań-Kluczbork. Na początku przyszłego tygodnia powinny ukazać się już pierwsze screeny z tej trasy. Niczego nieobiecuje ale postaram się sumiennie realizować projekt.
syn_maszynisty:
cześ wszystkim jestę z Wieruszowa k. Kępna a mój ojciec jest maszynistą w Ostrowie Wlkp. i jeżdzi właśnie na trasie Poznań-Kluczbork. popieram budowe tej trasy bo sam chciałbym na niej pojeżdzić. Ps muszę się pochwalić że sam potrafię prowadziż stonkę Sm42 kaczuchę Sm30 oraz trochę Rumuna St43 pozdrawiam wszystkich:-)
Adam88:
--- Cytat: "syn_maszynisty" ---cześ wszystkim jestę z Wieruszowa k. Kępna a mój ojciec jest maszynistą w Ostrowie Wlkp. i jeżdzi właśnie na trasie Poznań-Kluczbork. popieram budowe tej trasy bo sam chciałbym na niej pojeżdzić. Ps muszę się pochwalić że sam potrafię prowadziż stonkę Sm42 kaczuchę Sm30 oraz trochę Rumuna St43 pozdrawiam wszystkich:-)
--- Koniec cytatu ---
A moj tato jest kierownikiem pociągu i umiem wypisywac bilety, a o prowadzeniu loka juz nie będe pisał bo jechałem juz nie jednym lokiem.
I odjazdy umiem dawac.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej