Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

"Projekt 201E" by MKaczy.

<< < (3/10) > >>

mareczek:

--- Cytat: "MKaczy" ---Napisalem w pliku tekstowym, który jest dołączony do paczki:
--- Koniec cytatu ---

Cholera, a mówiłem żeby iść do okulisty! Dzięki wielkie ;)

Rzeszowianin23:
Bardzo fajne kabiny, ale przez 7 godzin, słownie: siedem godzin męczę się nad ściągnięciem tego.
Przepraszam za wyrażenie , ale powiedzmy sobie wprost ten serwer na którym został zamieszczony dodatek jest gówniany, po kilku MB zrywa, było chyba z 20 prób na IE, Mozilli, Operze, nawet HTTrack nie pociągnął strony z plikiem.
Proszę o zamieszczenie i o przyszłe zamieszczanie dodatków (dla wygody wszystkich) na www.uploader.pl stąd się najłatwiej ściąga na świecie.
Kabiny potrzebne na cito, pierwszy zamieszczający dostanie punkt.

Krzysiek626:

--- Cytat: "Rzeszowianin23" ---Bardzo fajne kabiny, ale przez 7 godzin,.......
--- Koniec cytatu ---
ciach
Nie jest taki jak piszesz, plik ściągnięty 142 razy, co jak na warunki strony EU07 świadczy o jego dużej popularności.
Przed chwilą ściągnąłem bez żadnych HTTrack lub innych głupot najzwyczjniejszym Internet Eksplorerem.

defiler:
http://www.uploader.pl/?d=416C10EF1

Rzeszowianin23:
Krzysiek626

Jak mówię że się nie da to znaczy że się nie da, plik tylko zrywał nie moje łącze.

Defilerowi dziękuję za zamieszczenie pliku ku wygodzie mojej i wszystkich bez robienia problemów.
Niestety nie mogę dodać punktu bo skapnąłem się że może je nadać tylko autor tematu w dziale pomoc, ale życzę powodzenia sądząc po ilości pochwał jesteś specjalistą:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej