Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

"Projekt 201E" by MKaczy.

<< < (2/10) > >>

MKaczy:

--- Cytat: "mihau_PCC" ---brakuje mi dwuch tekstur ET22-320 i 1061. Mógł byś je zapodać. PZDR
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: "Český_Krtek" ---A może jeszcze nikt takowych nie wykonał?
--- Koniec cytatu ---

Ja zrobiłem, ale nie wyszła najlepiej wiec w paczce jej nie ma. Został tylko wpis w pliku tekstowym, zapomnialem go usunac :)

mannek:
Mi podczas ładowania wyskakuje et22-spre-1.wav et22-spre-2.wav et22-spre-3.wav Wie ktoś z kąd można je sciągnąć?? Z góry dziękuje

Mihau:

--- Cytat: "MKaczy" ---
Ja zrobiłem, ale nie wyszła najlepiej wiec w paczce jej nie ma. Został tylko wpis w pliku tekstowym, zapomnialem go usunac :)
--- Koniec cytatu ---

No to wszystko wyjaśnia.
POZDRO
P.S. Jeszcze jedno pytanko czy wykonał ktoś kiedykolwiek teksturę EU07-490 z CM Gdynia?

mareczek:
OK, kabinka super! Trochę zabawy aby przywrócić część starych dźwięków, ale mniejsza z tym.

Natomiast mam pytanie co do świateł. Co zrobić aby nie wyświetlały się półprzezroczyste linie świateł lokomotywy? Wiem, że można to zrobić wyłączając renderalpha w eu07.ini, ale nie chce tego robić, ponieważ kabina traci na wyglądzie. Domyślam się, że należy to wyłączyć w plikach kabina....t3d, tylko w którym miejscu jest to zapisane i na co zmienić?

MKaczy:

--- Cytat: "mareczek" ---Natomiast mam pytanie co do świateł. Co zrobić aby nie wyświetlały się półprzezroczyste linie świateł lokomotywy?
--- Koniec cytatu ---

Napisalem w pliku tekstowym, który jest dołączony do paczki:

--- Kod: --- - Smugi przy modelach (swiatla) :
jak by ktos ich nie chcial, tych smug, to prosze w plikach 201E, 201E-ZEZ, 201E-r, 201E-rn usunac 6 ostatnich wpisow (sa one na samym dole pliku) a w pliku 201E-w sa to dwa ostatnie wpisy.
  - jakies tam nieistotne szczegóły :)
--- Koniec kodu ---

wpis zaczyna sie od:
Parent...
a konczy nad ciagiem znaków :
//-----------------...
chyba ze jest ostatni w pliku t3d ;)

--- Cytat: "mannek" ---Mi podczas ładowania wyskakuje et22-spre-1.wav et22-spre-2.wav et22-spre-3.wav Wie ktoś z kąd można je sciągnąć?? Z góry dziękuje
--- Koniec cytatu ---

Nie mozna sciągnac, gdyż to jest to samo co:
spre-eu07-1.wav,spre-eu07-2.wav,spre-eu07-3.wav
Edytuj wpis w mmd, modelu (compressor)
albo skopjuj pliki o nazwie podanej wyzej, i nazwij je:
et22-spre-1.wav et22-spre-2.wav et22-spre-3.wav

Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej