Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
"Projekt 201E" by MKaczy.
MKaczy:
Witam. Jakis czas temu, wykonalem, na podstawie kabiny oryginalnej dołączonej do ów projektu, kilka róznych wersji kabin rózniacych sie kolorystyką i nieistotnymi szczegółami, tak aby kazdy model miał chociaz troche inną. Prezentuje sie to w taki sposób:
kabina standardowa:
Kabina modelu zeza
Kabina modelu wiader
kabina modelu rekina niskiego
kabina modelu rekina wysokiego
Wiem ze po cześci jest to paintowe wykonanie. Starałem sie jednak aby nie wyglądało to na painta. Czy komuś to sie spodoba czy nie, jest juz sprawą indywidualną.
Jeśli jest ktos zainteresowany, to prosze:
Zjechać niżej lub http://eu07.pl/forum/index.php/topic,6017.msg121341.html#msg121341
Akvin:
--- Cytat: "glowawojtas0" ---Tylko niektóre zdjęcia wydają mi się takie same...
--- Koniec cytatu ---
Wydają Ci się...
Mihau:
Nic dodać nic ująć kabinki piękne ale brakuje mi dwuch tekstur ET22-320 i 1061. Mógł byś je zapodać. PZDR
Cesky Kretek:
--- Cytat: "mihau_PCC" ---Nic dodać nic ująć kabinki piękne ale brakuje mi dwuch tekstur ET22-320 i 1061. Mógł byś je zapodać. PZDR
--- Koniec cytatu ---
A może jeszcze nikt takowych nie wykonał? Podaj linki do zdjęć, wyślij własne aby ktoś mógł podjąć się zrobienia tekstury w/w loka. Ew. zawsze możesz sam je zrobić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej