Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

"Projekt 201E" by MKaczy.

<< < (4/10) > >>

Kielas:
Jak ściągam paczkę, to jest tam tylko kilka tekstur - 012; CTL 143; 662 i 228. Próbowałem już ściągać z linka podanego przez Defilera oraz ze strony EU05 i ta paczka z linka Defilera miała też kilka tekstur, z tym, że innych, a przy próbie rozpakowania paczki ze strony EU05 komputer się zawiesza. Czy ktoś mógłby wrzucić tą paczkę np. na megaupload? Byłbym bardzo wdzięczny.

//Problem rozwiązany, już jest wszystko ok. :-)

monka15:
Z pierwszego linka plik był uszkodzony. Kiedy ściągnęłam z drugiego to okazuje sie, że w tej paczce nie mam tekstur. Mam prośbę. Czy można jeszcze raz odświeżyć link z paczką całościową zawierającą kabiny i tekstury?

MKaczy:

--- Cytat: "monka15" ---w tej paczce nie mam tekstur
--- Koniec cytatu ---

No i nie było :) Wiesz ile paczka by z teksturami zawierała... Dużo. Teksturki prosze sobie pobrać oddzielnie, sa na forum, tylko zwracajcie uwage ze mają byc na nowy model.

robolux:

--- Cytat: "MKaczy" ---No i nie było :) Wiesz ile paczka by z teksturami zawierała... Dużo. Teksturki prosze sobie pobrać oddzielnie, sa na forum, tylko zwracajcie uwage ze mają byc na nowy model.
--- Koniec cytatu ---

Witam, 1szy moj post choc sledze forum od dawna.

Ale do rzeczy:

Otoz gdzie sa te tekstury? Przeszukalem forum i nie znajduje. Byla jakas paczka tekstur w watku o nowym modelu kabiny byka, ale link wygasł.

Juz zdazylem nadpisac sobie stary folder z bykiem a tu okazuje sie ze mam wersje niepelnowartosciowa bez tekstur.

Hm...

Pzdr

Profeta:

--- Cytat: "robolux" ---Witam, 1szy moj post choc sledze forum od dawna.

Ale do rzeczy:

Otoz gdzie sa te tekstury? Przeszukalem forum i nie znajduje. Byla jakas paczka tekstur w watku o nowym modelu kabiny byka, ale link wygasł.

Juz zdazylem nadpisac sobie stary folder z bykiem a tu okazuje sie ze mam wersje niepelnowartosciowa bez tekstur.

Hm...

Pzdr
--- Koniec cytatu ---

Witam!
Zapoznaj się z tym tematem:
http://eu07.pl/forum/viewtopic.php?t=5454
Jest tam kilka alternatywnych linków, na pewno jakiś działa. Poza tym masz tam link do strony kolegi @EU05, który jest głównym wytwórcą tekstur 201E i tam je umieszcza.
Pozdrawiam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej