Chciałem zauważyć że jeżeli jest to EN57-2053 to napewno foty nie były robione w tym Ezecie.
No patrz jakis Ty spostrzegawczy....
Amperomierze-jest to stary układ które miało parę pierwszych jednostek :) Uważam ze jest to kabina z innej EZT wrzucona do tej.
Dokładnie, specialnie "wrzuciłem" do tej, z innej EZT, tak wziąłem <chwyta> i tak sobie wrzuciłem <upuszcza> coby miło było :)
_______... a teraz tak na serio ..._______Kabina jest rzeczywiście pod niskie numery, z kilku powodów. :
Raz, ze jak bym zrobił wersje z amperomierzami po lewej stronie to bysmy musieli latac myszką po kabinie, gdyż nie było by mozlwie obserowanie amp. silników trakcyjnych i haslera ( a ja musze widziec te dwa obiekty! )
Dwa ze mam za mało cierpliwości na to aby owe amperomierze dawać na pulpi po lewej, jest to za duzo roboty (próbowalem) z resztą, ile ja godzin poświeciłem aby pulpit po lewej wygladał prawie identycznie jak po prawej, i tak nie jest idealnie.
itd.
Ale wiecie, nie napisalem ze nie bedzie wersji nowszej, jak tylko najdzie mnie ochota (prwdopodobnie, jak bede mial okazje podrózować w owej kabine) to na pewno cos sie zrobi.
Tymczasem, lece...
Baaaj :)