Napiszę jeszcze raz. Patyki połówkowe były częścią WYKRADZIONEGO modelu więc chyba miałem prawo czepić się o "część swojego dzieła" co?. Więc kwestia patyków połówkowych odpada bo taka sytuacja że one sie jakkolwiek pojawiły nie powinna zaistnieć. Cała reszta która została oficjalnie dana do zabawy (czyli nie jest w dziale bugs tylko w download i na ogólnodostęnym forum) jest do wykorzystywania.
Więc dalej mowie że gadacie bez sensu - poruszając kwestie że autorzy nie godzą sie na wykorzystywanie swoich dzieł w innych "dziełach". Nie chodzi mi o kwestie zrobienia katalogu modeli bo o tym sam kiedyś pisałem do McZapkie (gdzies w 2003 roku).
Nie kwestionowałem Twoich praw.( Do czepiania i nie po to o patykach pisałem)
O patykach napisałem to samo co Ty. POPIERAJĄC CIEBIE ale może ja nie umiem tego wyrazić Co?
Jeżeli ktoś chce pobawić się notatnikiem z plikami już udostępnionymi to proszę bardzo.
Mam dziwne wrażenie że piszemy o tym samym ( nie pierwszy raz) a jednak jest zgrzyt.
To trzeba było napisać że był taki pomysł jak katalog modeli, i wytłumaczyć co się z tym stało, a nie pisać że pierniczymy bez sensu bo to obraźliwe.
Nie chcę się skarżyć ale:
zadałem pytanie dawno temu o jaki kąt obraca się nastawnik w EU07, jaki jest kąt z 0 na pierwszą pozycję a potem na dalsze i jaki kąt występuje przy przejściu na następne obwody. Nie było nikogo kto by chciał odpowiedzieć. itak już jest nie ma co narzekać.
Bart, jako jednego z autorów projektu cenię Ciebie, tak jak pozostałych członków teamu, za włożony wkład pracy wyobraźnię i ochotę tworzenia.
Każdy może na forum rzucić jakikolwiek pomysł. Niedorzeczny też. Ale wytłumaczyć mu to też trzeba. Rzeczowo.
Pozdro.