Głosów w sumie: 65
Głosowanie skończone: 06 Czerwca 2008, 20:10:08
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Heh nie no ja na wszystkim pojadę, ale wolę najbardziej Epokę.
Hmm. Wiesz co. To wez jak masz kamerke internetowa skieruj na pulpit i przez tlena sie polacz i wtedy widzisz jak dobrze pojdzie. Aha i mam pytanko co do trasy jelitkowo. Mianowicie:1. Czy jadac pospiechem zatrzymujemy sie na kazdej stacji w jelitkowie?2. Jaka jest predkosc umowna przy braku W27? No to chyba wszystko. Pozdrawiam
Aha rozumiem. Ale kiedy wyjdzie ten sluzbowy? Moge pomoc w jego komponowaniu. Aha jeszcze sprawa TeamSpeak.Your connection to the server has been terminated czyli w skrocie connection time out. A dlaczego? Zrobilem wszstko wedlug istrukcji i nie chce sie polaczyc :( Prosze o pomoc.
[16:20:37] Connecting to ts.idn.net.pl[16:20:41] No reply from serverMaybe the server is offlineor maybe teamspeak is not running on it
próbowałem się teraz połączyć i otrzymałem komunikat:Kod: [Zaznacz][16:20:37] Connecting to ts.idn.net.pl[16:20:41] No reply from serverMaybe the server is offlineor maybe teamspeak is not running on itCzy serwer działa cały czas, czy też jest wyłączany?
Ja nie mam zadnego antywirusa. Mam czysty komputer.
Dopiszcie i mnie proszę!!!Mam 14 lat i 5 letnie doświadczenie [(11 razy kabina) (8 razy na EN57) (2 na EU07) (1 raz na SM42)
Czyli w zasadzie w jako takiej maszynie dwa razy :P
wchodzil ktos juz na TS2?