Loui konkretnie co masz na myśli o atmoswerze na forum? Krótkie przykłady. Każdy z tych przykładów weź skonrontuj z podziałem ludzi o którym wcześniej pisałem. To się tylko tak ładnie mówi zbierzmy siły. Zebrać możemy, ale co dalej. Staniemy w tym samym puncie co jesteśmy. Teraz konkrety: Loui co potrafisz robić?
Nie wiem jak długo czytasz to forum ale kiedy ja poraz pierwszy zawitałem na to forum w czerwcu 2003 to atmosfera była zupełnie inna. Nie było tych wiecznych kłótni, przepychanek o to który symek jest lepszy, nawet zwykłe relacje między użytkownikami były jakieś takie bardziej przyjazne. Na tym forum przebywało bardzo wielu wartościowych ludzi (nie mówie że teraz nie ma) tworzyliśmy zgraną społecznośc. Tego nie da się opisać suchymi przykładami. Trzeba było wtedy być żeby wiedzieć o co mi chodzi.
Co do zebrania sił to jeśli ktoś tylko chce to wystarczy żeby zgłosił się do np. Barta i on napewno znajdzie mu jakąś robotę i nikt nie będzie bezrobotny.
Co do konkretów to posiadam materiały na temat EP01, EU05, EP09, ET21, SM40, SM41, SM42, ST43, ST44, SU45, SU46, SP47 które zresztą kilka razy udostępniałem.
Poza tym mam dostęp do EN94, w razie czego też do EN57 zarówno do dziewietnastek jak i do zwykłych. Mogę też testować co po niektóre serie taboru pod względem zgodności z oryginałem.
Także staram się pomagać w miarę swoich możliwości i czasu co kilka razy robiłem.