Witam!!!
No cóż myśle że na razie nie jest ważne kiedy wreszci ta obiecywana paczka sie pojawi a wazniejsze jest jak długo taki marazm jak obecnie potrwa jeszcze na stronie Maszyny" i tego forum???
Nie wiem kto z obecnych włodarzy wpadł na tak Szatański wręcz pomysł blokowania wszystkich nowosci jakie powstawaly od prawie od pół roku pod róznymi grozbami ale sytuacja ta doprowadziła do tego co obecnie mamy na stronie MASZYNY EU-07...Totalny marazm prowadzacy prosta droga do upadku tego naprawdę wspaniałego projektu??? ( ile tych nowosci jest mozna sie przekonac czytając temat obok obecnego w- INNE.)
Jeżeli taka zasade stosowali by autorzy powstania tej strony w przeszłosci to juz dawno znikneła by jak wiele podobnych z internetu.
w innym dziale i temacie na tym forum pozwoliłem sobie na pare refleksji na temat przeszłości i przyszłosci naszego Symka..;no i co najciekawsze najwiecej odpowiedzi dostałem E-mailami na GG lub na priva..???
Szanujac cheć anonimowosci ich autorów pozwolę sobie przytoczyc parę cytatów;
>"Szczerze przyznam ze zgadzam się z Panem w 100%. Symkiem bawię się od końca 2003 roku, ale na forum zarejestrowany jestem od 2004. Pamiętam czasy symka,kiedy można było wejść na forum co godzinę i po prostu przebierać w postach. A teraz wystarczy wejść raz na tydzień i tak nie ma co czytać. Chyba że ktoś coś napisze apotem możne sobie poczytać docinki i ewentualnie komentarze moderatorów połączone z ostrzeżeniem."
>"Kiedyś to tutaj była atmosfera. Na prawdę można było sie dowiedzieć kilku fantastycznych rzeczy. Ściągnąć jakieś pierdoły, nawet jak one były nie dokończone. Co najwyżej za napisanie jakiegoś postu można było "dostać" od innych którzy mieli więcej postów"
>"Według mnie źle zaczęło się tutaj dziać kiedy McZapkie się wycofał, bo był taki moment (chociaz później wrócił ale już nie na ogół), Winger wyjechał i jeszcze kilku innych przeniosło się do grup, doktórych szary użytkownik nie ma dostępu. "
>"Teraz jeszcze się słyszy że część modeli jest sprzedawana. Więc cała idea symka niedługo ulegnie zniszczeniu i nie chce być złym prorokiem ale za rok aktywnych użytkowników symka będzie na prawdę nie wielu."
>" Pamiętam moment, kiedy to wyciekły modele Barta. Dostało się niewinnemu userowi że niby podal stronke na której one sa, a ten który był winien nic się nie odezwał. Było to wyjaśniane, kolega |andy| wziął Go w obronę"
>"Po prostu ludzie robiący dużo dla symka poczuli się chyba Panami tego wszystkiego.?."
>"Wspomniałeś o zbiorze moich wpisów, tego zrobiło się jeszcze więcej, ale nie publikuje, bo sobie kłopotów mógłbym narobić."
>" Nie mam pojęcia co Pan z tym zrobi dlaej, czy zachowa dla Siebie, czy przekaże komuś dlaej, czy może zacytuje na ogólnym. Pozostawiam Panu wolną ręke. Jedno jest pewne, symek idzie w kierunku złego." TAAAK>> niewątpliwie najwiekszym sukcesem szanownych moderatorow i pomocników jest sterroryzowanie młodszej częsci forumowiczow naszej strony co jednak chluby wielkiej im nie przynosi!..
Temat powyższy pozostawiam wiec teraz do przemyslenia szanownym"władzą" naszej strony.//.
Z poważaniem..Pozdrawiam...