Ja też nie testuje wyłącznie scenariusza z ET42. W pytaniu chodziło mi o to, czy testując różne scenariusze (i jak piszesz udaje Ci się je ukończyć), sprawdzasz jeszcze na koniec, czy na scenerii nic się nie zablokowało w innym miejscu (np. we Włod. Tow., Grabówku itp.)
Ostatnio odkryłem przypadkiem, że korzystając z kamery zewnętrznej F4 i z pomocą kombinacji klawiszy Ctrl 1,2,3...0 (np. Ctrl 0 to Włod. Tow.), można teleportować się w różne miejsca mapy, co ułatwia mi sprawdzenie, czy nic się nie blokuje w innych miejscach.
I jeszcze pytanie, na którym pliku scenery testujesz obecnie scenerię? Ja testuję na ostatnim exe i pliku scenery dołączonym do mojej wiadomości z dnia 5 czerwca, (str. 8 tego wątku), w którym skróciłem skład z ET42 do ok. 2741 ton i wyrzuciłem Traxxy, które czasami sprawiały problemy. W zasadzie nic się nie blokuje i nie wywala podstacji, tylko od czasu do czasu występuje problem ze składem z ET42, który potrafi zerwać sprzęg i zdarza się, że utyka na podjeździe pod Stawiska Górne.