1. Przy podmianie składów i dostosowywaniu do nowej paczki, po zmianie pliku z rozkładem, w chwili przypisywania rozkładu w Grabówku dla EZT, gdy AI próbuje ponownie ruszyć po uprzednim zatrzymaniu w peronach, a delay dla przypisania rozkładu wynosi 0, symulator się "zawiesza się". Problem pojawia się po zmianie pliku txt z rozkładem i nie dotyczy typu EZT oraz nowego exe, bo po przywróceniu oryginalnego EN57, i na ostatnim exe @tmj także występuje). W zał. zrzut ekranu i przykładowy zmieniony rj, z prośbą o sprawdzenie, czy problem występuje tylko u mnie?
2. Ponadto po pobraniu nowej paczki zniknęła hala we Włodowicach, tabliczki peronowe i skrzyżowania dróg (cross) - w zał. przykładowe zrzuty ekranów.
3. Czy jest planowana podmiana dachów z blachy m. in. w domkach z cegły, jak na załączonym obrazku? Ostatecznie domy z cegły, które wcześniej wstawiłem na scenerię mogę usunąć, ale generalnie brakuje modeli domów w nodebanku, a ponadto mają one parametr lights, co po zmroku stanowi ich dodatkowy atut.
4. Skąd obecnie można pobrać aktualny plik nodebank, dostosowany do nowej paczki całościowej (nie zachowałem poprzedniego pliku, a przy pobraniu paczki całościowej u mnie nie się nie pobiera)?
Edit: dodatkowo w nowej paczce brakuje budynku od @Toprusa.