Ale to na ostatnim exe @tmj. Na paczkowym 21.04 AI rusza, bez użycia wysokiego rozruchu. Tak skupiłem się na problemach w misji ET42, jakie miała AI z prowadzeniem ciężkiego składu towarowego, że nawet tego nie zauważyłem. Ciekawe, czy na Kaliskiej, na której są zgłaszane problemy z prowadzeniem ciężkich składów, AI przy rozruchu używa wysokiego rozruchu?
Edit: AI ruszając z Włod. Tow. EU07-068 ze składem kontenerowym do Grodz. Zach. (TDE 713102 1195 t) nie używa wysokiego rozruchu, ale już z ET22-1036 z węglarkami (1249 t) stosuje wysoki rozruch ruszając spod sem. A do Włod. Tow. (ostatnie exe @tmj).
Edit2: W załączeniu klika ujęć z powstającego otoczenia Grabówka Wsi.
Edit3: Utworzyłem chodnik przy drodze łączącej dwie części Grabówka podzielone stacją kolejową. Niestety już po jego utworzeniu zdałem sobie sprawę, że rogatki dostępne w edytorze są zbyt krótkie (screen 81). Ponadto nie widziałem na żadnej scenerii w maszynie podwójnych rogatek. Czy istnieje w maszynie możliwość stosowania podwójnych działających rogatek, czy lepiej będzie usunąć ten chodnik? Czy może zostawić chodnik i zrobić rogatki, które osłaniają chodnik i połowę jezdni, oraz czy przy ew. podmianie rogatek trzeba dokonać zmian w eventach?