Odgrzew kotleta, bo mam juz dość tego zapytania i ciskania po mnie za ten model. Dzięki Mati za otwarcie. Do rzeczy jakiś czas temu był powrót do tego projektu i w między czasie się okazało, że okna, drzwi do kabin jak i wnęki trzeba było usunąć by skleić od zera oba boki. Boki póki co zatem są płaskie dopóki nie sklei się kilku tex. Co do czoła tajemnicą nie jest, że jakiś czas temu zrobione zostało od zera. Proszę sobie darować teksty typu znowu bo osoby, które były w posiadaniu plików widzłały jak siatka była zepsuta do tego stopnia, że trzeba było je zrobić od zera. Nie wiem jakim sposobem się to tak powyginało bo w 3dsie siatka wyglądała całkiem spoko, ale po zaimportowaniu tego do blendera było to już powyginane do tego stopnia, że postanowiłiśmy zrobić to od nowa. To nie było moje widzimisię tylko takie są fakty. Co z tym będzie dalej się okaże, ale póki co dzięki aferkom i ciskaniu nie mam kompletnie ochoty przy tym dłubać, skoro wy i tak wiecie lepiej. Jednak nie ukrywam dalszym ciągu potrzebne są wymiary okna bocznego kab, okna boku (bo jak mniemam wszystkie pozostałe są raczej symetryczne), drzwi kabiny oraz wnęki na poręcze. Zarzuty typu, ze jestem atencjuszem na początku dośc mocno mnie wkurzyły, ale teraz gdy nabieram już do tego dystansu mnie działają jak płachta na byka. Być może i faktycznie błędem było pokazywanie tutaj screenow etapu prac, ale nie było to robione w celu patrzcie co ja mam, tylko by pokazać etapy tego modelu i jego jakiś tam stan. Póki co to tyle ode mnie w tym temacie.