Drogi @hanysie, idziemy na ilość czy na jakość? Podejrzewam, że autor tego posta również ma podobne myślenie jak Ty, dlatego to wygląda jak wygląda. I proszę, nie traktuj moich wiadomości jak osobisty atak na Ciebie, bo znam Twój wkład pracy w symulator, jestem Ci za to wdzięczny, ale każdy jest dobry w czymś innym. Nie chodzi o to, żeby wrzucać byle co, byle by było, ale rozbudować taki post o jakieś informacje, nawiązać konwersację z autorem w celu zebrania szczegółów, czy może potrzeba zdjęć, ogłosić to, pięknie złożyć w całość, żeby miało ręce i nogi i wtedy opublikować. Pomijam fakt, że z osobami komentującymi nie jest prowadzony żaden dialog...
Obecnie sam screen + ten opis sklania mnie do refleksyjnego powiedzenia pod nosem „aha” i przełączeniu strony na coś innego.
@carmel4a nie rozumiesz o czym piszę, a wydaje mi się, że wyrażam się jasno. Myśląc jak Ty czyli: nie rozumieją - nie nasz problem, można zamknąć fanpage i zrobić zamkniętą grupę dla osób, które rozumieją. Taki jest świat, tacy są ludzie, a tworząc publiczną stronę trzeba brać to pod uwagę, że znajdą się tacy co zrozumieją jak i tacy co nie zrozumieją. Teraz pytanie czy chcemy, żeby fanpage się rozwijał czy stał w miejscu. Bo jak to drugie, to wszystko jest na najlepszej drodze i możemy skończyć dyskusję.