Cześć.
Widzę, @ Speed, że zdecydowałeś się oddać do użytku loka EP09 ;-). A mówiłeś coś, żeby się poprzekomarzać z @ Bartem o jego siódemki ;-). Ale OK, ja już nic nie mówię, bo już dawno widziałem te wszystkie screeny i prawie uczestniczyłem w tworzeniu tej kabinki (np. zdjęcie haslera sam znalazłem w sieci - @ Speed, to ten sam, czy nie?) - jednym słowem: robota wspaniała! Git, @ Speed ;-). Mniodzio ;-). Jak mówiłem już wiele razy: chylę nisko czoła. ;-)
No, @ jaras na razie do lipca ma trochę czasu, mimo, że na Skype wciąż siedzi ze swoją Ukochaną. Potem już czasu nie budziet, bo Ukochana przyjeżdża na miesiąc do @ jarasa ;-). A potem @ jaras wraz ze swą Ukochaną pojadą (na urlop) do Warszawy, poznać Rodziców Ukochanej @ jarasa. Wtedy też czasa niet ;-).
A jak na razie tworzę dalej swą dokumentację. To i Tm kształtowe już są - co prawda skrypty mi coś jeszcze szwankują, ale już prawie gotowe. No i tylko porobić opisy i będzie goocio ;-). W stopce adres dokumentacji do ściągnięcia, jak zwykle.
No, i ja sorry, za oftopik - wybaczcie chłopaki - nie rzucajcie kamieniami. ;-)
Pozdrawiam Was serdecznie.