Chyba nieco przesadzasz...
Koledzy czują się chyba niedowartościowani bo TY masz ep09 i możesz sobie nią śmigać ,a oni nie. Mają się prawo popominać o tego loka. Speed się długo nie odzywa , a ty chyba jego adwokatem nie jesteś i wątpie żebyświedział jak jest naprawde.
I Tu sie zdziwisz!!!
Sam osobiście rozmaiwałem ze Speedem na Skype!
Bo miałem kilka zastrzeżeń co do tego modelu! A to, że Speed się nie odzywa to jak pisałem wcześniej! DPPRACOWUJE MODEL, aby tacy userzy jak TY nie powalali się, że to, czy tamto nie działa!!!
Jeszcze jedna sprawa... Wiesz, że nie każdy siedzi nad 3DMaxem 24h/dobę? Wiesz, że Speed ma także: rodzinę, swoich przyjaciół, swoje PILNIEJSZE sprawy niż model EP09? Speed się uczy i może pilnijeszą sprawą nad modelem EP09 jest zaliczenei sesji??? Ciężko
zrozumieć, że nie ma czasu na siedzienie z tym modelem? Wiesz, ile czasu zajmują poprawki? Wiesz, ile czasu trzeba siedziec nad modelem w 3DMaxie?
Skoro taki "mastah" jesteś, to czemu nie odpalisz 3DMaxa, i nie zaczniesz robić modelu? Plany i schematy można dostać! Więc czemu NIKT się za to nie weźmie? Może napiszesz, że nie znasz 3DMaxa?
No to odpowiem:
www.descreet.com i na
www.google.pl są tutoriale! Do tego książka i do dzieła! Sam zrób jakikolwiek model i sam zobaczysz iel to czasu zajmuje!