Seba poprosił bym się wypowiedział, to się wypowiem.
Adminowanie to pewne brzemię. Trzeba dokonywać niekiedy czynów niepopularnych społecznie. Czy mogłem się zachować lepiej, zadzwonić, pogadać, zamiast dawać wątpliwy prezent na święta? Pewnie. Czy Seba zasłużył na zdjęcie WPC? Tak. I przy tej decyzji pozostaję. Nie wywiązywał się z obowiązków swojej rangi przez okrągły rok, dostał zmianę na deva, co lepiej oddaje jego działalność. Nie uważam by był to powód do obrażania się na symka, czy tym bardziej moja osoba nie powinna nim być. Nigdy nie mówiłem "jestem maszyną!" i nie chcę byście tak myśleli.
Sawi, ja chcę byś był koordynatorem. Jednak od przeszło roku nie pełnisz swojej funkcji. Ogarnij ludzi, rozdaj zadania. Z chęcią będę robił to co mi ktoś powie i sprawdzi czy się wywiązałem. Zarządzanie ludźmi nigdy nie było moją mocną stroną i jest to męczące.
Q, dostałeś cofkę jedynie ze względów formalnych, co MR6 ci wyjaśnił. Czy wszystko musi być po mojemu? Nie, o ile sami będziecie pilnować standardów. Ile razy w teście wszyscy mówili, że spoko, a ja znalazłem te same błędy, co były wypominane w pięciu poprzednich wątkach o podobnym dodatku? Czy to znaczy, że ludzie chcą tak zabugowanych dodatków i powinienem to olać, czy o niskiej jakości naszych betatestów i olewactwie autorów? Tylko potem jak takie zbugowane dodatki trafią na serwer, to do wpc będzie płacz, że coś nie działa, mapowanie kuleje, płaszczyzny migają i żeby poprawić.
Rozgrzebanych projektów mam, hmm... pięć? Jedyny atrakcyjny dla ludu to kabina 36We. Czy pomoc innym nie jest istotniejsza, niż dłubanie jakiejś drezyny, którą odpali może 1% userów symka?