Do której tarczy zaporowej? screena poproszę.
do tej tarczy do ktorej mamy podjechac aby wjechac na bocznice
I co to znaczy się wykaszania, komunikat proszę.
wychodzi do windowsa i tyle , w logach nic nie ma
SP45 nie ma do jazdy więc .....? A jeśli masz takie cudo jak SP45 to podziel się z innymi!
Literowka , to jest prawie to samo co SU45
Jeden z kolegów ma szklaną kulę ( pisał o tym) i może potrafi zgadywać co komu dolega w Symku ( jak kula się nagrzała). Ja kuli nie mam więc niestety jak mam coś pomóc, to w Waszym interesie jest opisywać problem bardzo dokładnie i uważnie. To przecież nie boli. Szczerze mówiąc to nawet nie bardzo mam ochotę wypytywać każdego co ma i jak.
Literówka, ale robi zamieszanie - należy czytać posty i eliminować błedy przed wysłaniem posta.
Nie ma nic w logach- to co? Po wyjściu symulatora do windy plik log.txt w katalogu EU07 jest pusty? To niemożliwe i tyle.
Co do tarczy- w misji SM31 tarcz jest wiele, a ja jak już napisałem nie mam szklanej kuli więc nie muszę wiedzieć o którą tarczę chodzi. Niestety nie wiem czemu masz takie problemy, jak podstawię inne loki to dam znać co z tego wyszło.
i jescze coś
Witam
mam jedne pytanie podczas wlaczania eu07 424 start exe wybieram trase wybieram loka i zamiast pokazac mi sm 31tym ktorym chce jechac i podczas ladowania pojawia mi sie komunikat (cannot load dynamic object sm 31 - 074 from pkp/sm31/411ddumb error=8@0) .
Pozdrawiam.
w scenerii wpisany był lok a wpis wygląda tak:
node -1 0 SM31-165 dynamic pkp\SM31-165 none 411D 0.0 headdriver 0 0 enddynamic
Nie ma możliwości że w Bałtyku ukaże się taki błąd:
cannot load dynamic object sm 31 - 074 from pkp/sm31/411ddumb error=8@0
Diagnoza - grzebałeś coś w pliku Baltyk.scn z w pisami składów.
Popraw jak było i już. Prawdopodobnie nie masz też katalogu z jeżdżącą SM31 w katalogu dynamic. Katalog powinien nazywać się SM31-165.