0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Trasa super! Ale mam pytanka:1. Ile to to będzie miało km do jazdy?2. Czy przewidujecie jakieś "misje"?
No piekne, piękne, czy to na tej trasie jazdę próbną miała taka jedna bardzo stara, acz piekna lokomotywka ? :
Super ! Jestem pod wrażeniem , mam nadzieję , że rasa będzie taka piękna jak Całkowo.
Z wielkich nudow i wielkiej magii Adamowej kreatywnosci oraz wspanialej pomocy Mata i innych zajelismy sie nowym projektem.
A będzie trakcja ???
Czy ja wiem. Jakies takie nijakie. Ja bym to jeszcze dopracowal.
Jakie loki będą dostępne w tej scenerii?
Cytat: "eu43"Jakie loki będą dostępne w tej scenerii?Jakie sobie wstawisz.
Ja tam nie musze się martwić o FPS'y. Mam wytrzymałą kartę graficzną :DTraska wspaniale się zapowiada. Jeszcze tylko dodać tu zapowiedzi,
A takie małe pytanko: będzie jakiś odcinek dla szybkich pociągów? Chodzi mi o prędkości szlakowe 140 km/h, bo Moczniki są troche za krótkie na długą jazdę.Pozdrawiam!
Cytat: "sq1mhv"Ja tam nie musze się martwić o FPS'y. Mam wytrzymałą kartę graficzną :DTraska wspaniale się zapowiada. Jeszcze tylko dodać tu zapowiedzi,A moglbys zrobic bo ja wtedy bym sie zajac czym innym :)
node -1 0 memcell_nsdz memcell 1.0 1.0 3.0 nsdz 0 0 none endmemcellevent nsdz_update_1 updatevalues 2.0 memcell_nsdz nsdz 0 1 endeventevent zapow_ns-dz_odjazd multiple 0.0 memcell_nsdz zapowiadanie_odjazd_ns-dz nsdz_update_1 condition memcompare nsdz 0 0 endeventnode -1 0 zapowiedz1_ns_dzwiek sound 0.0 0.0 0.0 linia546_ns-dz_start.wav endsoundevent zapowiadanie_odjazd_ns-dz sound 3.0 zapowiedz1_ns_dzwiek 1 endevent